Olivia Wilde in Harry Styles. Foto: AP
Olivia Wilde in Harry Styles. Foto: AP

Konec tedna sta se ameriška igralka in britanski pevec držala za roke na poroki skupnega prijatelja, potem ko naj bi se zbližala jeseni na snemanju njenega režijskega prvenca, srhljivke Don't Worry Darling, v kateri imata glavni vlogi Styles in Florence Pugh, Wildova pa odigra eno od stranskih vlog.

"Bila sta v Montecitu (Kalifornija) na poroki. Bila sta zelo ljubeča, držala sta se za roke in bila videti zelo srečna. Par sta nekaj tednov," je za revijo People povedal neimenovani vir.

Fotografije, na katerih se držita za roke, je objavil tabloid Page Six.

Wildovo in Stylesa s prtljago so pozneje paparaci fotografirali tudi pred njegovim losangeleškim domom.

Igralka se je s 45-letnim Sudeikisom nepričakovano razšla lani, a je novica prišla v javnost šele pred kratkim. Paru sta se v skoraj deset let dolgi zvezi rodila danes šestletni sin Otis in štiriletna hčerka Daisy.

Romanco sta začela leta 2011, Sudeikis pa je Wildovo za roko zaprosil leto dni pozneje, a se nikdar nista poročila.

Wildova in Sudeikis sta bila par skoraj deset let. oto: AP
Wildova in Sudeikis sta bila par skoraj deset let. oto: AP

Wildova navdušena nad Harryjevo "netoksično samozavestjo"

Wildova je za decembrsko številko revije Vogue povedala, da je bila močno vznemirjena, ko je priljubljeni pevec privolil v vlogo v filmu.

"Harry se mi zdi zelo moderen," je dejala. "In upam, da je ta vrsta moške samozavesti, ki jo ima Harry – povsem brez sledi toksične moškosti – indikativna za njegovo generacijo in s tem za prihodnost sveta. Mislim, da na mnogo načinov to promovira in širi. Nadvse impresivno in izjemno je videti nekoga v njegovem položaju, kako redefinira moško samozavest."

Zvezdnica serije House in filmov Tron ter Kavboji in vesoljci je znana po svojih feminističnih stališčih, tudi zato naj bi odpustila Shio LaBoeufa, ki je bil sprva predviden za Stylesovo vlogo. LaBoeufa je v zadnjem času več žensk obtožilo fizičnega, spolnega in psihičnega nasilja.