Foto: AP
Foto: AP

46-letno oskarjevko in 45-letnega kanadskega manekena so sicer povezovali že leta 2017, ko so ju fotografirali skupaj, a je takrat Theron zanikala, da bi bila par. "Nikdar ga nisem spoznala. Mislim, videla sva se za nekaj sekund. Samo pozdravila sva se, ker najini otroci obiskujejo isto šolo," je povedala takrat.

V Južni Afriki rojena zvezdnica ima hčerki Jackson (10) in August (8), ki ju je posvojila leta 2012 in 2015. Aubry pa ima 14-letno hčerko Nahlo iz zveze s Halle Berry, s katero se je razšel leta 2010.

Theron in Aubry sta sicer še v zelo zgodnji fazi zveze. Charlize ni bila v kakšni resni zvezi vse od leta 2015, ko se je po letu in pol razšla s Seanom Pennom. "Ljudje kar ne morejo dojeti. Bila sem na nekaj zmenkih, a že več kot pet let nisem bila v zvezi," je povedala igralka leta 2020 v šovu Drew Barrymore.

Odprta za zmenke, a je samskost ne moti

Takrat je tudi dejala, da je povsem odprta za spoznavanje novih ljudi, a je prav tako povsem zadovoljna s samskim življenjem. "Odprta sem, ko mi prijatelji rečejo, da bi morala na zmenek ali da bi morala spoznati tega ali onega tipa. Ampak se mi zdi, da sem trenutno na točki svojega življenja, ko bi moral ta tip ponuditi veliko. Namreč, moje življenje je res dobro, takšno, da bi mi moral moški nuditi vse to ali celo več. Ker preprosto ne bom sprejela ničesar manj od tega," je dejala.

"Glede svojega življenja lahko iskreno rečem tole: ne počutim se osamljeno. Ko imaš otroka, to ne pomeni, da ti ta nadomesti nekaj ali da si manj zainteresiran za romanco. Biti starš pomeni veliko dela, a ob koncu dneva, ko grem v posteljo, si mislim, o, moj Bog, tega dneva si ne bi želela prav nič spremeniti."

Theron je bila med letoma 1998 in 2001 v zvezi s pevcem skupine Third Eye Blind Stephanom Jenkinsom, med letoma 2001 in 2009 pa z igralcem Stuartom Townsendom.