Smučarski šampion se je s partnerko Lauro Moisl razveselil prihoda prvorojenca. Foto: Reuters
Smučarski šampion se je s partnerko Lauro Moisl razveselil prihoda prvorojenca. Foto: Reuters

Slovaška alpska smučarka Veronika Velez Zuzulova, ki se je v letošnjem letu poslovila z belih strmin, je na družbenem omrežju Instagram že pred časom sporočila, da se ji bo izpolnila največja življenjska želja, saj bo postala mama, kar se ji je 3. oktobra s prihodom prvorojenca tudi uresničilo. "Mislim, da nisem samo preveč pojedla! Izpolnila se mi je največja življenjska želja – postala bom mama!!!" je ob svoji fotografiji v objemu soproga ob razkritju nosečnosti zapisala Zuzulova.

Velez Zuzulova je v svetovnem pokalu debitirala pri 16 letih, v 18-letni karieri pa je nanizala pet zmag in 30 uvrstitev na stopničke. V sezonah 2016 in 2017 je bila druga slalomistka sveta, na olimpijskih igrah pa ji nikdar ni uspelo osvojiti odličja. Leta 2012 se je poročila s takrat glavnim trenerjem francoske ženske reprezentance, Francozom Romainom Velezem in svojemu priimku dodala še njegovega.

Veselje pa je prisotno tudi v družini Hirscherja, ki se je letos junija v ožjem krogu na Ibizi poročil z Lauro Moisl, tudi on pa je veselo novico napovedal na Instagramu. Sicer rojstva sina še ni potrdil, a o tem poročajo že mnogi tuji mediji. V bolnišnico naj bi se par odpravil v petek, deček pa naj bi se rodil v noči na nedeljo.

To je za največjega zaslužkarja v sezoni 2017/18 v moški konkurenci alpskega smučanja nov dosežek, saj želje po tem, da bi si s partnerko ustvarila družino, nikoli ni skrival.

View this post on Instagram

A post shared by Veronika Velez Zuzulova (@veronikavelezzuzulova) on Oct 5, 2018 at 6:52am PDT

View this post on Instagram

The real adventure starts right now.

A post shared by Marcel Hirscher (@marcel__hirscher) on May 14, 2018 at 8:00am PDT