Neimenovani vir je za ameriški People povedal, da sta igralka in njen telesni stražar v razmerju že nekaj časa: "Zelo srečna je, skupaj sta bila med celotno pandemijo. Trenutno ji pomaga pri prenovi njenega doma na otoku Vancouver."

Igralka novice še ni komentirala.

Pred meseci je nekdanja zvezdnica serije Obalna straža pritegnila pozornost s svojim kratkim zakonom. S hollywoodskim mogotcem Petersom sta bila poročena zgolj 12 dni.

 Foto: Reuters
Foto: Reuters

53-letna Andersonova in 22 let starejši Peters sta 21. januarja sporočila, da sta si skrivaj in samo pred ožjimi družinskimi člani obljubila večno zvestobo. Par se je sicer spoznal že pred več kot 30 leti na zabavi v Playboyevi graščini. Andersonova je Petersa takoj osvojila in nekaj časa sta se videvala, nato pa sta se njuni poti razšli – do letos.

Kot je Andersonova povedala za Hollywood Reporter, sta se s Petersom odločila za razhod, "da bi premislilaa, kaj želita od življenja in drug od drugega". Hitro je bilo jasno, da sta se njuni poti dokončno razšli, saj se je Peters vrnil k nekdanji zaročenki, 34-letni svetlolasi igralki Julii Faye West.

Pamela je bila pred Petersom poročena štirikrat: prvič z bobnarjem zasedbe Mötley Crüe Tommyjem Leejem, s katerim ima tudi dva zdaj že odrasla sinova, pozneje s še enim glasbenikom Kidom Rockom, nato pa dvakrat z igralcem pokra Rickom Salomonom.