Na poroki sta bila prisotna tudi njegova otroka Dylan in Hopper. Foto: EPA
Na poroki sta bila prisotna tudi njegova otroka Dylan in Hopper. Foto: EPA

Penn je v pogovorni oddaji Late Night with Seth Meyers pokazal poročni prstan in potrdil svojo poroko z igralko Leilo George.

Par si je po štirih letih zveze karanteno zaradi pandemije koronavirusne bolezni 19 popestril z veselim dogodkom. "Imela sva covidporoko. S tem mislim, da je bil matičar prisoten z aplikacijo Zoom, midva, moja otroka in Leilin brat pa smo bili skupaj v hiši. Tako smo izvedli poroko," je podrobnosti o nevsakdanjem obredu delil Penn.

Voditelj oddaje Seth Meyers je na to šaljivo pripomnil, da se taka poroka sliši manj stresna kot njegova lastna leta 2013, Penn pa je dodal: "Recimo, da so v časih covida-19 družbeno osvobajajoči dejavniki."

Že pred igralčevo potrditvijo je novico o poroki razkrila njuna prijateljica Irena Medavoy, žena filmskega producenta Mika Medavoya. "Tako srečna sva za Leilo George in Seana Penna ob njuni poroki. Rada vaju imava," je zapisala na Instagramu. Poleg nje sta mladoporočencema javno čestitala tudi igralec Josh Brolin in igralka Rosana Arquette.

Pred Leilo je bil Penn poročen dvakrat. Z igralko Robin Wright je bil poročen 14 let, skupaj pa imata dva otroka. S kraljico popa Madonno pa je bil v zakonu štiri leta.