Dvojčici Olsen se ne bosta pridružili igralski zasedbi Polnejša hiša. Foto: EPA
Dvojčici Olsen se ne bosta pridružili igralski zasedbi Polnejša hiša. Foto: EPA

"Spinoff", ki se bo vrtel okoli življenja D. J. Tanner (ki jo je igrala Candance Cameron Bure) in njene prijateljice Kimmy Gibbler (upodobila jo je Andrea Barber), so poimenovali Polnejša hiša (Fuller House). Vajeti nad ponovno združitvijo vihti John Stamos (ki se je proslavil z vlogo strica Jesseja) in prav on je najdejavnejši člen pri združevanju nekdanje ekipe.

"Imam najboljšo novico o igralskem ansamblu do zdaj. Veliki Bob Saget se bo pridružil naši seriji na Netflixu - s tem je sklenjena naša popolna združitev," je zapisal Stamos na Twitterju. Že pred Sagetom sta sodelovanje v seriji potrdila Loughlinova (v seriji bolj znana kot teta Becky), Jodie Sweetin (Stephanie Tanner) in Dave Coulier (Joey Gladstone). Toda ponovno zbrana druščina bo ostala brez najmlajše sestre Michelle, saj nobena izmed sester Olsen ni privolila v sodelovanju.

Stamos je ob njuni zavrnitvi ostal "zlomljenega srca". Za spletno stran E! je pojasnjeval, da njuno odločitev sicer razume in obljublja, da zaradi tega gledalci ne bodo prikrajšani nad ponovno združitvijo. "Samo da razčistim - tega ne delamo zaradi denarja. Prav nasprotno. Želimo vrniti oboževalcem vso podporo, ki smo je bili deležni številna leta - samo želimo se zabavati," je ob tem še dejal Stamos na svojem profilu na Facebooku.