Anistonova se je morala večkrat otepati govoric, da je noseča. Foto: AP
Anistonova se je morala večkrat otepati govoric, da je noseča. Foto: AP

Igralka, ki je v priljubljeni humoristični seriji upodobila Rachel, je v procesu posvojitve deklice iz mehiške sirotišnice.

Zasedba Prijateljev je posebno dvourno oddajo končno posnela prejšnji teden, potem ko so morali snemanje zaradi pandemije zadnje leto dni prelagati. Prvič po finalu leta 2004 so se tako v istem studiu, kjer so več kot desetletje snemali serijo, znova združili Matt LeBlanc (53), David Schwimmer (54), Matthew Perry (51), Lisa Kudrow (57), Courtney Cox (56) in Anistonova.

Posebno oddajo bo predvajal HBO, kot je razkril Schwimmer, ki je igral piflarskega paleontologa Rossa Gellerja, pa igralska zasedba ne bo v likih, ampak bodo nastopali kot oni sami, scenarija pa baje ni, čeprav naj bi bil en odsek, ki ostaja presenečenje, poroča Closer.

Razen skupne večerje po koncu serije je bilo snemanje oddaje prva priložnost v 12 letih, ko je bilo vseh šest igralcev skupaj v isti sobi, čeprav so med seboj ohranili stike. Viri s snemanja poročajo, da je bilo ravno to čustveno snidenje vzrok, da je Anistonova, ki je čas snemanja Prijateljev označila za najboljših deset let njenega življenja, razkrila, da posvaja otroka.

Ženski del zasedbe se redno videva ‒ takole so bile gostje nedavnih pandemičnih emmyjev. Foto: AP
Ženski del zasedbe se redno videva ‒ takole so bile gostje nedavnih pandemičnih emmyjev. Foto: AP

Dvakrat ločena, a brez otrok

Anistonova je bila poročena (in ločena) dvakrat prvič z Bradom Pittom med letoma 2000 in 2005, ko jo je on zapustil zaradi Angeline Jolie, v drugo, med letoma 2015 in 2017, pa s prav tako stanovskim kolegom Justinom Therouxom. Otrok ni imela z nobenim od njiju, ohranja pa z obema prijateljske odnose.

Kot poroča Closer, se je Anistonova odločila posvojiti deklico iz mehiške sirotišnice Casa Hogar Sion, ki jo že dalj časa podpira, posvojitev pa naj bi bila dokončana junija. "Jen se je zdelo, da je ponovno snidenje z ekipo Prijateljev popoln čas, da vsem razkrije veselo novico. Punce so sicer že vedele, saj se redno videvajo, ampak si je želela povedati še fantom, ko bodo vsi skupaj, saj se zaradi natrpanih urnikov le redko vidijo," je povedal vir blizu igralke.

"Desetletje so preživljali skoraj vsako uro skupaj, živeli so vsako podrobnost zasebnih življenj preostalih, se podpirali in si stali ob strani v težkih trenutkih, od Courteneyjinih težav z neplodnostjo do Jenine boleče ločitve od Brada Pitta. Ker je vedela, kako si želijo družinske sreče zanjo, je bilo še toliko pomembneje zanjo, da jim pove, ko so vsi skupaj in lahko praznujejo. Vsi so bili presrečni zanjo in so ji nemudoma postregli s starševskimi nasveti, ki jih bo tudi z veseljem sprejela, ko se s punčko enkrat udomači."