37-letna raperka, ki je bila rojena v Trinidadu, je na Instagramu objavila fotografije, na katerih v spodnjem perilu in visokih petah kleči oz. sedi na kavču in nežno drži svoj že kar lepo okrogel nosečniški trebuh. Ob fotografiji je zapisala zgolj "Noseča". Iz fotografije ni razvidno niti, kdaj je nastala, tako da več podrobnosti o tem, kdaj se bo (ali se morda je?) otrok rodil, ni znano.

Ob drugi je nato zapisala: "Ljubezen, poroka, otroški voziček. Prekipevam od vznemirjenja in hvaležnosti. Hvala vsem za lepe želje."

Na tretji pa je poustvarila "devico Marijo" podobno kot je to pred leti storila pevka Beyonce. Fotografijo je posnel znani zvezdniški fotograf David LaChapelle.

Raperka je glede svoje zasebnosti zadnje čase precej zadržana oktobra je tako presenetila, ko je na Instagramu objavila videoposnetek dveh skodelic za kavo z napisoma Mr. and Mrs. (G. in Ga.) ter kapo s ščitnikom z napisom Nevesta. V opisu fotografije je navedla le: "Onika Tanya Maraj-Petty 10•21•19." S tem je nakazala, da je 21. 10. 2019 svojemu polnemu imenu in priimku dodala še enega.

Z dolgoletnim prijateljem Kennethom Pettyjem sta bila predtem uradno par le slabo leto, so jeseni poročali ameriški tabloidi. A Nicki je prepričana, da je Petty pravi zanjo. "Ko najdeš nekoga, ki je tvoja sorodna duša, ki te popolnoma razume, se počutiš kot v sedmih nebesih," je pred kratkim dejala v pogovoru za revijo People.