Starleta je samo na nedavnem obisku Tajske posnela 1.200 'selfiejev'. Foto: Instagram
Starleta je samo na nedavnem obisku Tajske posnela 1.200 'selfiejev'. Foto: Instagram

Knjiga, ki bo imela 352 strani, bo nosila naslov Sebična (Selfish). Vsebovala bo izbor njenih najboljših fotografij, posnetih s pametnimi telefoni. Knjiga, ki bo prišla na police trgovin 7. aprila 2015, bo stala 15 evrov. "Vsebovala bo veliko še neobjavljenih osebnih fotografij ene izmed najbolj prepoznavnih in ikoničnih zvezdnic na svetu," so zapisali pri založbi.

Kardashianova je na nedavnem obisku Tajske posnela 1.200 'selfiejev', ki jih je poslala kot darilo možu Kanyeju Westu. "Nisem vedela, kaj naj podarim Kanyeju za valentinovo, in spomnila sem se, da imajo vsi fantje radi, če jim dekleta pošljejo seksi fotografije," je dejala Kim v eni izmed epizod resničnostne oddaje Keeping Up with the Kardashians.

Asistentka Stephani je s fotoaparatom tekala za njo po hiši in iz posnetih fotografij je starleta izdelala knjigo, ki je privedla do zamisli o Sebični. "Zbirka izbranih fotografij iz osebnega arhiva bo poklon njenim oboževalcem, ki so jo podpirali med medijsko odmevnim popotovanjem," so že zapisali založniki.