Štirinožec s poškodovanim kolenom jo lahko razume ... Foto: Facebook
Štirinožec s poškodovanim kolenom jo lahko razume ... Foto: Facebook

29-letna zvezdnica alpskega smučanja je vse od lanskega padca na svetovnem prvenstvu na družbenih omrežjih objavljala zapise, v katerih so bile vse njene misli usmerjene k popolnemu okrevanju do tekem v Sočiju. A mesec pred začetkom iger se je morala vdati in nastop odpovedati.

Očitno si je morala nekako zaposliti misli. Ameriški mediji ne poročajo o tem, da bi jo v Vailu obiskal golfist Tiger Woods (o njem trenutno največ pišejo o tem, da se njegov zaslužek v karieri bliža že neverjetni milijardi dolarjev), zato si je omislila drugačno družbo, takšno na štirih nogah.

Še mladič
Na Facebooku je namreč objavila fotografijo s prikupnim psom, pod njo pa zapisala: "To me je brez dvoma razvedrilo. V zavetišču sem posvojila devetmesečnega kužka. Ima težave s kolenom, ker ga je zbil avtomobil, in nihče ga ni želel vzeti ... Razen mene! Spodbujam vse, da svojega ljubljenčka najdete v zavetišču in tako rešite življenje!" Kot "hashtag" je zraven duhovito pripisala: "Prijatelja s polomljenim kolenom".

Lindsey bo tako tekme za olimpijske medalje spremljala z domačega kavča, po operaciji pa se bo začela pripravljati na naslednjo sezono. A ves čas se bo zagotovo še naprej pojavljala v medijih.