Oprah Winfrey je znova požela navdušenje. Foto: EPA
Oprah Winfrey je znova požela navdušenje. Foto: EPA

Znani gostje ji povedo več, z veseljem pomaga, razvajati pa zna tudi svoje občinstvo. Kraljica pogovornih oddaj Oprah Winfrey, ki je že več let zapored prva na lestvici najvplivnejših zvezdnikov, je znova poskrbela za presenečenje. Vsakemu gledalcu v občinstvu je podarila osemdnevno potovanje v Avstralijo, ki bo popolnoma brezplačno.

"Razmišljala sem, kam si najbolj želim. Morda bi vas morala vse vzeti s seboj na drug konec sveta. Gremo v Avstralijo. Gremo v Avstralijo. Ti, ti , ti, ti in ti. Vsi gremo v Avstralijo," je šokiranemu občinstvu sporočila Oprah. Z gledalci bo decembra odpotoval tudi del Oprahine ekipe, saj bo njen šov gostila kar slavna Sydneyjska operna hiša.

Gledalcem že podarila avtomobile
Oprah je znana po svoji radodarnosti. Tako je vsakemu gledalcu v občinstvu že podarila avtomobil, pred časom pa je vsem zaposlenim pri njeni reviji O podarila iPade in čeke v vrednosti 10.000 ameriških dolarjev. Njena dobrodelna orgnizacija skrbi tudi za štipendije, financira domove in dekliške šole v Južnoafriški republiki.

Najbolj gledano pogovorno oddajo v zgodovini, ki je na malih zaslonih od leta 1986, predvajajo v 145 državah. Po izteku zadnje sezone 56-letnica načrtuje novo oddajo na svoji televizijski mreži, The Oprah Winfrey Network.