Zakonca Randy in Evi Quaid sta stara znanca mož postave. Foto: Urad šerifa okrožja Santa Barbara
Zakonca Randy in Evi Quaid sta stara znanca mož postave. Foto: Urad šerifa okrožja Santa Barbara

To je že drugič v zadnjem letu, da se je par znašel na napačni strani zakona.

Policija je zakonca Quaidova tokrat aretirala v premožni soseski Montecito, kjer prebivajo mnogi slavni obrazi, tudi Oprah Winfrey. Možje postave iz okrožja Santa Barbara so namreč prejeli klic lastnika hiše, v kateri naj bi se naselili nenapovedani gostje.

Kot so sporočili iz šerifove pisarne, ob prvem obisku policije v hiši ni bilo nikogar, drugič pa so policisti tam našli Randyja in Evi Quaid. Zakonca sta trdila, da sta že od 90. let naprej lastnika hiše, a je nato predstavnik dejanskega lastnika z dokumenti dokazal, da hiša ni več v njuni lasti. Sedanji lastnik je nepremičnino kupil leta 2007 od moškega, ki jo je nekaj let prej kupil od Quaidovih.

Stara znanca policije
59-letni Randy Quaid, ki je imel zadnjo vidnejšo vlogo v filmu Gora Brokeback, znan pa je tudi kot starejši brat igralca Dennisa Quaida, je zdaj osumljen vloma in vstopa v zgradbo brez dovoljenja. Njegova 47-letna žena Evi je poleg omenjenih obtožnic dobila še dodatno - zaradi upiranja aretaciji. Par naj bi na hiši povzročil okrog 5.000 dolarjev škode. Po poročanju opravljive spletne strani TMZ sta se Quaidova tam tako udomačila, da sta nad kamin celo obesila svojo fotografijo.

V začetku letošnjega leta sta bila Quaidova aretiran, ker nista plačala računa v hotelu v višini 10.000 dolarjev. Zaradi tega prestopka sta se znašla tudi za zapahi. Po sodnem epilogu omenjenega primera je Randy Quaid povedal, da se je naučil, "da je treba plačati račune ob odhodu in da si bo v prihodnosti prizadeval za to".