Rebecca in Jerry sta že skoraj povsem pripravljana na nova družinska člana. Foto: EPA
Rebecca in Jerry sta že skoraj povsem pripravljana na nova družinska člana. Foto: EPA

Zvezdnica nanizanke Grda račka je za svoja dvojčka, ki naj bi na svet prišla vsak čas, kupila kopico bolj ali manj neuporabnih stvari, še najbolj pa v oči bode oprema otroške sobe.

Romijnova je kupila po naročilu izdelane svilene rjuhe (vsaka rjuhica stane 1.000 dolarjev), tisoč dolarjev vredni zibelki, po naročilu izdelane zavese (samo zanje je zapravila 1.200 dolarjev), poleg tega pa bosta imela otroka v svoji okusno opremljeni sobici v slogu 20. let tudi starinsko ogledalo.

Na vratih omar so nameščene starinske steklene kljuke, po tleh je razgrnjena dragocena perzijska preproga, malčka pa bosta očka in mamica (no, ali pa varuška) preoblačila na razkošni previjalni mizici.

A Romijnova ni edina zvedniška mamica, ki je za svoja otroka še pred njunim rojstvom zapravila pravo bogastvo - pred njo so mediji na veliko pisali o razkošju dvojčkov Jolie-Pitt in o potomcih pevskega para Lopez-Anthony.

Rebecca dvojčka pričakuje s svojim drugim možem Jerryjem O'Connellom, s katerim sta se poročila 14. julija lani. Igralka je bila sicer med letoma 1998 in 2005 poročena z Johnom Stamosom, ki je zaslovel z vlogo v nanizanki Polna hiša.