Foto: Reuters
Foto: Reuters

34-letna dobitnica grammyja je 13-minutni nastop začela s pesmijo Bitch Better Have My Money, medtem ko je stala na platformi, ki je visela v zraku. Ob zvokih pesmi Only Girl (In the World), Rude Boy in Work so jo postopoma spustili na zelenico, kjer jo je obkrožalo na desetine plesalcev v belih kombinezonih. Rihanna je nastop končala z ultrauspešnico Diamonds, medtem ko je nebo nad stadionom osvetlil ognjemet.

To je bil pevkin prvi odrski nastop po petih letih. Njen zadnji album Anti je izšel leta 2016, tako da njeni številni oboževalci nestrpno pričakujejo tudi nov glasbeni material.

Pevka je med nastopom nosila plašč, ki je po tem, ko ga je odvrgla, mnoge pustil odprtih ust. Pevka je namreč pokazala nosečniški trebuh. Na družbenih omrežjih se je vsul plaz komentarjev in ugibanj, ali je res noseča. Pevkin predstavnik je vse dvome ovrgel takoj po šovu, ko je potrdil, da je Rihanna v sladkem pričakovanju.

Pevka se je z raperjem A$AP Rockyjem, ki je Super Bowl spremljal med občinstvom, maja 2022 razveselila rojstva prvega otroka, dečka, čigar imena pa nista razkrila javnosti.

Sorodna novica Kansas City po preobratu osvojil Lombardijev pokal

Rihanna se je pridružila seznamu glasbenih zvezdnikov, ki so nastopili na Super Bowlu, od Lady Gage do Beyonce, Princea, Madonne in Rolling Stonesov.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Pevko so za nastop na Super Bowlu zaprosili že drugič, prvič je leta 2018 to čast zavrnila, predvsem zaradi podpore Colinu Kaepernicku, ki je v tisti sezoni s klečanjem med himno prvi protestiral proti rasnim neenakostim. Čeprav je vsebina nastopa prikrita tako dobro kot taktične priprave nogometnih ekip v finalu, je pevka razkrila, da bo njen nastop poudaril predvsem karibsko kulturo. "Prav zato mi je tako pomembno nastopiti na tej prireditvi. Predstavljati želim priseljence, svojo državo Barbados in temnopolte ženske po svetu."

Samo v ZDA si televizijski prenos finala ameriškega nogometa ogleda okoli sto milijonov gledalcev, kar je odlična promocija za glasbenike.

Pred začetkom športnega dvoboja je country zvezdnik Chris Stapleton zapel ameriško himno, medtem ko je z oskarjem nagrajeni igralec Troy Kotsur, zvezdnik filma Coda, izvedel pesem v ameriškem znakovnem jeziku.

Rihannin šov na Super Bowlu