Govorice o zaroki so se zdaj pojavile že drugič. Foto: Reuters
Govorice o zaroki so se zdaj pojavile že drugič. Foto: Reuters

24-letna manekenka Georgina Rodriguez je na tekmo svetovnega prvenstva v nogometu prišla z ogromnim diamantom, ki krasi njen prstanec, in mnogi ugibajo, da gre ravno za zaročni prstan.

To sicer ni prvič, da so se sprožile tovrstne govorice – podobno se je zgodilo že aprila, ko je manekenka enak oziroma zelo podoben prstan s sledilci delila na Instagramu.

Poleg ugibanj o zaroki so se pojavila tudi namigovanja, da je Rodriguezova znova noseča – nazadnje je pred sedmimi meseci rodila hčerko Alano Martino, ki je bila za Ronalda že četrti otrok. Poleg nje ima nogometaš še 8-letnega sina Cristiana Ronalda Jr. ter dvojčka Evo in Matea, ki sta stara eno leto, vsi trije pa so bili rojeni s pomočjo nadomestnih mater, katerih identiteti nogometaš še vedno skrbno varuje.

Rodriguezova je pred časom dejala, da je rojstvo dojenčice zagotovo vplivalo na njun odnos. "Sva si bližje kot kadar koli prej in nikoli nisva bila bolj srečna. Našla sem ljubezen, saj drug drugega čudovito dopolnjujeva. Imava odličen odnos, ko je on ob meni, imam vse. Počutim se res ljubljeno."