Vesela družba na Ibizi. Foto: EPA
Vesela družba na Ibizi. Foto: EPA

V ponedeljek zvečer so bile vanj uprte vse oči na veliki zabavi v novoodprti restavraciji Fiesta Zela, katere lastnik je poslovnež Abel Matutes Jr., ki je v verigo lokalov Tatel pritegnil tudi pevca Enriqueja Iglesiasa, tenisača Rafaela Nadala in košarkarja Pauja Gasola, zdaj pa je trnek očitno vrgel tudi portugalskemu nogometnemu zvezdniku.

Španski mediji namreč poročajo, da skupaj načrtujeta posel in sta se pred večerjo v Zeli sešla v eni izmed kongresnih dvoran Matutesovega hotela na Ibizi Hard Rock na sestanku, ki je trajal več ur.

Ronaldo je bil sicer pozneje zvečer odlično razpoložen in si je privoščil fantovski večer v družbi prijateljev. Privolil je tudi v izjavo za El Mundo, v kateri je povedal, da je zaradi rojstva dvojčkov presrečen, hkrati pa priznal, da se s plenicami ne znajde najbolje, vendar se trudi.

Na poti še četrti otrok?
Poročali smo, da je nogometaš s pomočjo nadomestne matere prejšnji mesec postal oče dvojčkoma. 32-letnik že ima tudi šestletnega Cristiana Ronalda jr., trenutno pa je v razmerju z 22-letno špansko manekenko Georgino Rodriguez, za katero so vse glasnejša namigovanja, da naj bi bila tudi ona v veselem pričakovanju.

Spremlja ga tudi na Ibizi, v javnosti oblečena v precej ohlapna oblačila, zato paparaci kot sokoli prežijo na jahto in poskušajo z vseh mogočih kotov slikati njen trebuh, da bi ugotovili, kateri mesec nosečnosti bi ji lahko pripisali.