Scarlett naj bi se na snemanju filma obnašala kot prava diva. Foto: Reuters
Scarlett naj bi se na snemanju filma obnašala kot prava diva. Foto: Reuters

Nekoč je imela sloves velike zvezde Jennifer Lopez, a očitno latinozvezdnica dobiva resno tekmico.

Plavolasa igralka je na snemanju svojega novega filma He's just not that into you zahtevala, da jo poseben avtomobil vozi na zelo kratkih razdaljah od maske do prizorišča snemanja, medtem ko je njena soigralka Drew Barrymore vse razdalje brez pritoževanja prehodila. 22-letna zvezdnica je tudi zahtevala kar tri asistenke, ki so morale biti ves čas ob njej, da so izpolnjevale vse njene želje. Delo ene izmed njih je bilo zgolj varovanje Scarlett pred sončnimi žarki z dežnikom.

Nad njenih obnašanjem so manj navdušeni drugi člani ekipe, vendar nekateri priznavajo, da brez težav ugodijo vsem njenim muham, če je le njeno delo na snemanju profesionalno. "Zavedamo se, da je Scarlett zvezda, a ima tudi igralski talent. Na snemanje prihaja pripravljena, kar pa se dogaja v zakulisju, pa ni niti pomembno."

V komediji ob Scarlett in Drew igrata še dve hollywoodski zvezdi: Ben Affleck in Jennifer Aniston. Pri tako zvezdniški zasedbi se ni pretirano bati, da film ne bi bil uspešnica, o čemer so tudi prepričani producenti.