Nasmejana Scarlett Johansson in Romain Dauriac. Ju bo smeh zdaj minil? Foto: Reuters
Nasmejana Scarlett Johansson in Romain Dauriac. Ju bo smeh zdaj minil? Foto: Reuters
Scarlett Johansson
31-letna igralka je lani uradno postala ženska, ki je v filmski industriji do zdaj zaslužila največ. Foto: Reuters

Že konec januarja smo poročali, da so se ameriški tabloidi razpisali o tem, da je njune ljubezni konec že od poletja, saj se na igralkini roki niti v javnosti ni več bleščal poročni prstan.

Par je nato le nekaj ur po tem, ko je odjeknila novica o njunem razhodu, sicer skupaj poziral na neki newyorški razstavi, a to naj bi po trditvah virov potrdilo le to, da ostajata dobra prijatelja in da bosta skupaj vzgajala triletno hčerko Rose Dorothy.

Hčerka jabolko spora
Pred dobrim tednom sta skupaj zakorakala tudi po rdeči preprogi na podelitvi oskarjev, a morda vendarle ne bo šlo vse tako gladko.

Johanssonova je skupaj z ločitvenim namreč vložila tudi zahtevek za polno skrbništvo nad hčerko, kar pa namerava Dauriac ostro izpodbijati. Še več - želi se preseliti v Francijo, in to skupaj z Rose Dorothy.

(Preveč) uspešna za polno skrbništvo?
Na sodišču očitno namerava uporabiti argument, da je Scarlett zaradi svoje uspešne hollywoodske kariere veliko zdoma in bi sam zato lahko hčerki omogočil toplejše ognjišče. "To bo še zanimiva sodna bitka," napoveduje njegov odvetnik Harold Mayerson.

31-letna igralka je lani uradno postala ženska, ki je v filmski industriji do zdaj zaslužila največ. Postala je 10. najbogatejša igralka, pred njo pa so na seznamu le njeni moški kolegi Harrison Ford, Samuel L. Jackson, Morgan Freeman, Tom Hanks, Robert Downey jr., Eddie Murphy, Tom Cruise, Michael Caine in Johnny Depp.

Sreča je trajala dve nekaj let
Johanssonova in Dauriac sta se ljubezensko zapletla oktobra 2012, v zakonski jarem pa sta skočila dve leti pozneje. Pred Francozom je bila Scarlett tri leta poročena z Ryanom Reynoldsom, ki je zdaj poročen z Blake Lively.

Za Ryanom je imela Scarlett še ljubezensko razmerje s poslovnežem Natom Naylorjem, menda pa naj bi se nekaj časa videvala tudi s precej starejšim igralskim kolegom Seanom Pennom.