Sean Penn je očitno dokončno vrgel puško v koruzo nad svojim zakonom. In vrgel oči na pol mlajšo Jessico White (desno). Foto: EPA
Sean Penn je očitno dokončno vrgel puško v koruzo nad svojim zakonom. In vrgel oči na pol mlajšo Jessico White (desno). Foto: EPA
Na februarski podelitvi oskarjev sta zakonca Penn delovala precej hladno. On se njej niti ni zahvalil, ko je prejel oskarja za glavno vlogo v Milku. Foto: EPA

13-letni zakon dvakratnega oskarjevca z igralko Robin Wright Penn je bil vedno viharen - par je že dvakrat poprej napovedal ločitev, pa jima je spore vedno uspelo nekako zgladiti. V tretje gre rado, pravijo.
Tudi 43-letna Robin je dejala, da je zdaj pa res konec - sicer sta se s Seanom vedno strastno ljubila, a težava je, da 49-letni Penn nikdar ni bil znan kot posebej ... zvest soprog.
Rad ima mlajše
Ko sta se pred dvema letoma razšla, je Penn takoj poiskal uteho v precej mlajši supermanekenki, Petri Nemcovi. Med letošnjim prvim razhodom s soprogo so ga povezovali z igralko Natalie Portman (28). Zdaj gre spet po utečenih poteh.
Zadnja, ki je podlegla njegovemu šarmu, je 25-letna Jessica White, model za kopalke Sports Illustrateda. Klišejsko? Spoštovani igralec in režiser, znan po svoji vroči krvi, burnem zakonu z Madonno v 80. letih in kontroverznih prijateljstvih (Hugo Chavez), je bil vedno daleč stran od klišejskega - a kot kaže, ni proti supermanekenkam odporen nihče. Še zlasti pa ne Sean.
Mesec zabav
V petek so zvezdnika opazili pri večerji s svojo novo spremljevalko v newyorškem hotelu Hotel Griffou. "Držala sta se za roke. Videti je bilo, da sta si res všeč," poroča neki očividec. "Ona se je naslanjala nanj. Ležala je na njegovi rami. Posedala sta in on se je zdel precej zatrapan."
Naslednji večer sta Penn in Whitova, ki sta se spoznala prejšnji mesec na rojstnodnevni zabavi Kida Rocka, prispela z roko v roki v neki manhattanski lokal na rojstnodnevno zabavo manekenke Noemie Lenoir. "Stalno sta skupaj," poroča vir. "Mislita precej resno. Ona se hoče z njim ustaliti, in videti je, da to njemu popolnoma ustreza."