38-letna teniška zvezdnica je na Instagramu objavila fotografije s četrtkovega treninga, za katerega sta se mati in hči usklajeno oblekli v ujemajoča se vijoličasta dresa.

Kot je razvidno s fotografij in posnetka, mala Olympia že obvlada nekaj osnovnih teniških položajev in prijemov loparja.

"Tako zelo vaju imam rada! Če bosta še bolj ljubki, BOM UMRLA," je pod Serenino objavo zapisala njena starejša sestra Venus Williams.

Kar topili so se tudi številni drugi Serenini teniški kolegi in zvezdniški prijatelji, ki so zapisovali ljubeče komentarje, med drugim Dwayne Wade, Gabrielle Union, Caroline Wozniacki, Zendaya in Eugenie Bouchard.

Načrtuje nastopa na OP ZDA

Williamsova na družbenih omrežjih večkrat objavi fotografije, na katerih pozira z malčico v enakih oblačilih.

Alexis Olympia se je najboljši teniški igralki v zgodovini rodila septembra 2017 v zakonu s podjetnikom in ustanoviteljem Reddita Alexisom Ohanianom, s katerim se je poročila dva meseca po dekličinem rojstvu.

23-kratna dobitnica turnirjev za grand slam je prejšnji mesec napovedala, da se je pripravljena vnovič vrniti na teniška igrišča in avgusta nastopiti na OP ZDA.