Severina je počitnice preživela s sinom, Igor se je preselil v Beograd. Foto: AP
Severina je počitnice preživela s sinom, Igor se je preselil v Beograd. Foto: AP

Hrvaški mediji so že dolgo namigovali na to, da 49-letna Severina, ki je nedavno na gradu Zemono nastopila tudi na zasebni zabavi košarkarskega zvezdnika Luke Dončića, in 15-letni mlajši Kojić nista več par. Zdaj je Severina prvič za portal Jutarnji to potrdila. Še več, izjavila je, da sta se v četrtek na zagrebškem okrajnem sodišču tudi uradno ločila. Obenem je prenehala uporabljati priimek Kojić.

"Da, ločila sva se. Dodatnih komentarjev ne bom dajala, saj nisem za medije dajala niti izjav o tem, da nisva bila več par. Zadnjih 20 mesecev sem se popolnoma posvetila sinu in boju za skrbništvo nad njim. Igor je bil čudovit partner, predstavljal mi je veliko podporo v težkih trenutkih, zato mu želim vso srečo. Vem, da sem javna osebnost, a nisem boksarska vreča. Vsak razhod je težek, zato prosim medije, da ne pišejo neumnosti in nepreverjenih govoric," je zapisala pevka.

Trije poročni obredi

Severina in Igor sta sicer imela kar tri poročne obrede – na Hrvaškem, v Srbiji in Afriki. Prvi obred, v cerkvi v Balah v Istri, je bil najbolj intimen, Severina je med obredom ves čas jokala, se spominja Jutranji. Druga svatba je sledila čez nekaj mesecev v Beogradu. Pevka je najela dve nadstropji hotela Crown Plaza, med 600 svati pa so bili tudi mnogi znani glasbeniki z območja Balkana. Še tretjič pa sta se poročila na medenih mesecih na Zanzibarju leta 2016.

Da v njunem zakonu škripa, so mediji pisali že zadnje leto. Poleti so z njunih profilov na družbenih omrežjih izginile njune skupne fotografije, prav tako sta nehala slediti drug drugemu. Še od prej se nista več niti skupaj pojavljala v javnosti. Nedavno so paparaci ujeli Kojića, kako se seli iz njunega stanovanja v Zagrebu. Igor se je nedavno mudil v Črni gori, Severina pa s sinom Aleksandrom na Plitvicah.

Ločitveni postopek je vodila sodnica Tea Golub, ki je leta 2019 dodelila skrbništvo nad Aleksandrom njegovemu očetu Milanu Popoviću in ne Severini.