Ozzy in Sharon Osbourne sta se poročila 4. julija 1982, kot je nekoč povedal Ozzy, je ameriški dan neodvisnosti izbral zato, da ne bi nikoli pozabil na njuno obletnico. Foto: Reuters
Ozzy in Sharon Osbourne sta se poročila 4. julija 1982, kot je nekoč povedal Ozzy, je ameriški dan neodvisnosti izbral zato, da ne bi nikoli pozabil na njuno obletnico. Foto: Reuters

Maja letos so se v medijih pojavila namigovanja, da sta se tv-voditeljica in nekdanji frontman Black Sabbath po 33 letih zakona razšla, 67-letni Ozzy naj bi štiri leta mlajšo Sharon varal s svojo frizerko. A zdaj je mama treh otrok in večkratna babica za britanski The Sun povedala: "Ozzyja obožujem." Dodala je, da se skuša učiti potrpežljivosti in strpnosti.

Potem ko sta se maja razšla, je Sharon v svoji pogovorni oddaji povedala: "Imam 63 let, ne morem več tako živeti." Julija pa je soprogu javno oprostila in gledalce obvestila, da se trudita zakrpati svoj zakon: "Odpuščam. Dolgo bo trajalo, da mu bom spet zaupala, a skupaj sva že 36 let, od tega sva jih 34 poročena ... Življenja brez njega si ne morem predstavljati."

Povrh vsega še shujšala
Zdaj Sharon pravi, da ima svoje življenje pod nadzorom in da se odlično počuti, brez truda je izgubila nekaj odvečnih kilogramov. In to šele po tem, ko se je iztekla njena pogodba z znamko shujševalnih izdelkov Atkins (po avtorju Atkinsove diete, op. a.), saj, kot pravi, ni bila več pod stresom, da jo bodo vsak mesec tehtali.

"Blagoslovljena sem," je za omenjeni tabloid sklenila poročilo o svojem trenutnem stanju.

Zakonca Osbourne veljata za enega najbogatejših parov na Otoku, kar nekaj milijonov je v družinski proračun prinesel MTV-jev resničnostni šov Osbournovi z začetka tega tisočletja, v katerem so kamere budno spremljale zdrahe družine starajočega se rokerja. Takrat sta Sharon in Ozzy v LA-ju živela pod skupno streho z najstniškima otrokoma Jackom in Kelly, najstarejša hči Aimee pa se ni želela izpostavljati objektivom.