Par se je po dopustovanju na Hrvaškem odpravil v Las Vegas in si tam izmenjal poročni zaobljubi, brez prisotnosti družine ali prijateljev. Pred tem sta morala v svetlečem mestu zaprositi za poročno dovoljenje, ki jima je narekovalo, da je treba obred izpeljati do septembra 2021, a sta se zvezdnika odločila nekoliko pohiteti. Fotografija, ki jo je Allenova objavila na družbenih omrežjih, je presenetila oboževalce, saj par ni naznanil zaroke.

Pevka je bila predtem poročena s Samom Cooprom, s katerim se je razvezala leta 2018, piše Daily Mail. V zakonu sta se jima rodili hčeri Marnie in Ethel. Avgusta lani je začela zvezo s Harbourjem, s katerim sta bila pred kratkim tudi na hrvaški obali. "Na svidenje, Hrvaška. Imeli smo se izredno lepo, zagotovo se bomo vrnili … Potovanje našega življenja," je zapisala na Instagramu.

Zvezdniške poroke v igralniški meki

Še zdaleč ni to edina zvezdniška poroka v Las Vegasu. V zakon sta v mestu, ki slovi po igrah na srečo in hitrih, naključnih porokah, po štirih mesecih zveze skočila Bruce Willis in Demi Moore. Pa tudi Britney Spears in Jason Alexander, Pamela Anderson in Rick Saloman, Angelina Jolie in Billy Bob Thornton. Med izstopajočimi je zagotovo Nicholas Cage, ki je v zakonski jarem skočil pod vplivom opojnih substanc in se le štiri dni po poroki razvezal od takratnega dekleta Erike Koike.