Rosalía je ena največjih špansko govorečih zvezdnic ta hip. Foto: AP
Rosalía je ena največjih špansko govorečih zvezdnic ta hip. Foto: AP

V videospotu je veliko njunih zasebnih posnetkov, konča pa se tako, da Rosalía objokana v kamero pokaže diamantni prstan. "Ojoj, zdaj pa sem si razmazala maskaro. Ljubim te," zašepeta in poljubi Rauwa.

Pesem Beso je ena izmed treh pesmi na njunem skupnem izdelku, ki sta ga po kraticah svojih imen poimenovala RR in je izšel v petek.

Rauw Alejandro med nastopom na latinskoameriških grammyjih novembra lani. Foto: AP
Rauw Alejandro med nastopom na latinskoameriških grammyjih novembra lani. Foto: AP

Rosalía Vila Tobella, ki prihaja iz okolice Barcelone, velja trenutno za eno največjih španskih glasbenih zvezdnic. Zaradi mešanja različnih slogov so jo poimenovali "netipična popzvezdnica". Pravo ime Rauwa Alejandra pa je Raul Alejandro Ocasio Ruiz. Prihaja iz Portorika in velja za "kralja modernega reggaetona", pohvali se lahko tudi z dvema latinskoameriškima grammyja.

Par je v zvezi tri leta, skupaj sta v tem času videla veliko sveta. Večkrat sta si že javno izpovedala ljubezen. Španka je v nedavnem intervjuju za Billboard dejala: "Vsi moški, s katerimi sem imela v svojem življenju do zdaj stike, so bili čustveno nedostopni. Rauw je bil prvi, ob katerem te pregrade nisem čutila. Je človek, ki ga ni strah ljubiti in biti ljubljen." Rosalía ima na peti vtetovirani črki RR, Rauw pa si je poleg tega na trebuh vtetoviral tudi njeno ime.

Predstavnika obeh glasbenikov nista želela potrditi novice o zaroki, a na družbenih omrežjih so se že vsule čestitke njunih oboževalcev in glasbenih kolegov.