Nives pravi, da je nedolžnost izgubila s posilstvom. Foto:
Nives pravi, da je nedolžnost izgubila s posilstvom. Foto:
Nives Celzijus Drpić
Zdaj se je baje umirila. Foto: RTVSLO

Največ prahu je povzročila trditev, da jo je posilil neimenovani nogometaš Dinama, takratne Croatie. Mnogi pa ne verjamejo, da je šlo za posilstvo, saj naj bi po spolnem odnosu z omenjenim športnikom razvpita Playboyeva zajčica sprejela plačilo - 200 tedanjih mark "za nove spodnjice".

Med posilstvom izgubila nedolžnost?
Tudi sama Drpićeva priznava, da je sprejela denar in ravno zaradi tega naj ne bi poklicala policije po dejanju. Nogometaš naj bi ji spodnje hlačke strgal, ko jo je posiljeval: "Onesvestila sem se v trenutku, ko je poskušal prodreti v še neosvojeni teritorij, moje spodnjice," je napisala Drpićeva, ki naj bi bila takrat še nedolžna.

"Burno preteklost pustila za sabo"
V svoji biografiji se je razpisala tudi o svojem slabem odnosu z očetom Anejem Samom, o svojih razmerjih z bogatimi moškimi iz tujine, ob tem pa dodaja, da je od njih prejemala tudi denar. Piše tudi o svojem "nedefiniranem odnosu" s pevcem skupine Pips, Chips & Videoclips Dubravkom Ivanišem Ripperjem, s katerim se je videvala, ko je bila stara 15 let. Ripper pa naj bi jo poskušal zaščititi pred družbo, v kateri se je takrat gibala.

Danes je Nives po lastnih besedah srečno poročena z Dinom Drpićem, s katerim ima tudi dva otroka. Pravi, da so orgije, kriminal in prostitucija zanjo preteklost.