Serena Williams in Alexis Ohanian bosta postala starša. Foto: Reuters
Serena Williams in Alexis Ohanian bosta postala starša. Foto: Reuters

35-letna Williamsova in dve leti mlajši soustanovitelj spletne strani Reddit sta se zaročila decembra lani, novico o zaroki pa potrdila na "domačem" Redditu.

Tokrat pa je športnica za objavo nove prelomnice v svojem življenju izbrala drugo družbeno omrežje - selfi v rumenih kopalkah, ki oprijemajo zaobljeni trebušček, je objavila na Snapchatu.

Sodeč po pripisu "20 tednov", je Williamsova že prehodila polovično pot nosečnosti, kar pomeni, da bosta z Ohanianom zibala pozno poleti. Z nekaj računanja je tako mogoče sklepati, da je Odprto prvenstvo Avstralije dobila, ko je bila noseča osem tednov, torej nekaj manj kot polna dva meseca.

Številka ena ženskega tenisa
Par se je spoznal leta 2015 na kosilu v Rimu, teniška zvezdnica je bila pred Ohanianom v zvezi s svojim trenerjem Patrickom Mouratogloujem, povezovali pa so jo tudi z raperjema Drakom in Commonom ter producentom Brettom Ratnerjem.

Lani je bila z 28,9 milijona dolarjev najbolje plačana športnica na svetu, lahko se pohvali tudi z rekordnimi 23 naslovi za grand slam v moderni dobi tenisa. Njen cilj je prvo mesto na večni lestvici vseh časov, legendarna Avstralka Margaret Court ima 24 naslovov s turnirjev velike četverice.

Potem ko so se v sredo o novici že razpisali tako rekoč vsi svetovni mediji, so novico o Serenini nosečnosti uradno potrdili še iz tabora slavne športnice in razkrili tudi, da bo preostanek sezone izpustila. Poznavalci ugibajo, da bi se na igrišča lahko vrnila za Odprto prvenstvo Francije leta 2018, nekaj mesecev pred 37. rojstnim dnem.

My only regret is not pointing my toe sorry coach Garry

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on Apr 17, 2017 at 6:29am PDT