Cannon in Careyjeva naj bi bila tik pred ločitvijo. Foto: EPA
Cannon in Careyjeva naj bi bila tik pred ločitvijo. Foto: EPA

Cannon je po poročanju ameriških medijev potrdil, da že več mesecev ne živi s pevko. Z grammyjem nagrajena 44-letna pevka in 33-letni voditelj šova Amerika ima talent živita ločeno od junija. "Pojavile so se težave v raju. Že več mesecev živiva v različnih hišah. Moja glavna misel so otroci," je dejal igralec in glasbenik. Par je poročen od leta 2008 in skupaj imata tri leta stara dvojčka - sina Moroccana in hčerko Monroe.

33-letnik je zavrnil govorice, da je njun zakon v težavah zaradi nezvestobe. Mediji so se razpisali, a naj bi varal Carreyjevo, saj je najemal varnostnike, ki so ga spremljali med pohajkovanji po nočnih klubih.

Viri blizu Cannona so za UsMagazine dejali, da njihov prijatelj ni več tako srečen in nasmejan, kot običajno. "Nikoli ne govori o Mariah in ta ni nikoli prišla na snemanje oddaje Amerika ima talent," je dejal drug vir.

Prvi zakon za Cannona, drugi za Careyjevo
Par se je spoznal aprila 2008 na Bahamih, ko je Careyjeva snemala videospot za skladbo Bye Bye. Po poroki sta javno praznovala vse obletnice z obnovitvijo zaobljub na eksotičnih lokacijah in jih kronala z razkošnimi fotografijami, ki so krožile po rumenih medijih. To je za Cannona prvi zakon, medtem ko je bila Carreyjeva poročena s producentom Tommyjem Mottolo, s katerim se je ločila leta 1998.