´O, moj Bog, le kaj sem storil?´ bi lahko rekli za to fotografijo, ki je sicer nastala oktobra letos na nekem golfturnirju, ko podrobnosti iz njegovega zasebnega življenja še niso bile znane. Foto: EPA
´O, moj Bog, le kaj sem storil?´ bi lahko rekli za to fotografijo, ki je sicer nastala oktobra letos na nekem golfturnirju, ko podrobnosti iz njegovega zasebnega življenja še niso bile znane. Foto: EPA

33-letnik naj bi svoji ženi Elin že dejal, "da je pripravljen storiti prav vse", potem ko se v javnosti iz dneva v dan pojavljajo nova imena žensk, ki trdijo, da so z Woodsom pristale v postelji.

29-letna dolgonoga Švedinja za zdaj ostaja s svojim možem, predvsem zaradi dveh njunih otrok, a mu je ob tem že postavila ultimat: "Ali golf ali jaz." Naštela mu je tudi spisek pravil, ki jih mora upoštevati, če si jo želi pridobiti nazaj.
Nekateri že špekulirajo o njuni morebitni ločitvi - Elin naj bi v tem primeru pospravila v žep najmanj 100 milijonov dolarjev. Neimenovani vir naj bi medijem povedal, da je bila tik pred tem, da vloži zahtevo za ločitev, a se je zavoljo njunih otrok premislila: "Dogovorila sta se, da bosta poskusila ohraniti svoj zakon, a glavno besedo pri tem ima Elin. Minilo bo kar nekaj časa, preden bo Tiger potoval po svetu brez Elin." Po poročanju medijev naj bi Elin možu prepovedala, da bi odšel na turneje golfa, dokler si ne bo povrnil njenega zaupanja oziroma bosta njuna otroka (hči Sam jih šteje dve leti, sin Charlie pa 10 mesecev) dovolj stara, da bosta lahko potovala skušaj z očetom.

Z denarjem naj bi kupoval molk
Do zdaj so številko ena svetovnega golfa povezali z najmanj desetimi ženskami, vključno z dvema pornoigralkama, natakarico in hosteso v nočnem klubu. Ena izmed njih je npr. medijem povedala, da pri spolnih odnosih nista imela zaščite, v igralniški meki Las Vegas pa naj bi v zameno za molk izplačal neko žensko, ki naj bi zaradi njega postala noseča. To pa še ni vse - Tiger naj bi si na vse kriplje prizadeval, da bi "utišal" 34-letno Rachel Uchitel iz New Yorka, "ki naj bi (tudi) vedela preveč".

Poleg skesanega Woodsa, je "srce izdalo" tudi 24-letno natakarico Jaimee Grubbs, ki trdi, da je imela z njim triletno razmerje. V nekem televizijskem intervjuju se je namreč njegovi ženi opravičila, a ob tem dodala, "da če ne bi bil z njo, bi bil pa s katero drugo".

V galeriji si lahko ogledate fotografije žensk, ki naj bi Tigru domnevno do zdaj že pogrele posteljo.