Eva je nedavno na vprašanje, kako si predstavlja raj, odgovorila: 'Raj je takrat, ko okoli mene živi ljubezen. Ni pomembno, ali sem zaljubljena ali ljubezen dajem ali jo sprejemam. Gre za to, da se zavedam neprestane intimnosti in navdušenja nad življenjem.' Foto: EPA
Eva je nedavno na vprašanje, kako si predstavlja raj, odgovorila: 'Raj je takrat, ko okoli mene živi ljubezen. Ni pomembno, ali sem zaljubljena ali ljubezen dajem ali jo sprejemam. Gre za to, da se zavedam neprestane intimnosti in navdušenja nad življenjem.' Foto: EPA
Eva Longoria, Tony Parker in zakonca Barry
Od prijateljev in soigralcev do dveh ločencev - Eva in Tony ob Erin in Brentu Barryju. Foto: Extra TV

Še pred tednom dni sta bila Eva in Tony videti neskončno zaljubljena, tako zelo, da so jima zavidali vsi, včeraj sta že potrdila, da se ločujeta. Dvomov, kdo je v tej zgodbi grešni kozel, ni - to je 28-letni Tony, ki si je v zadnjem letu izmenjal na stotine sočnih sporočil z Erin Barry, ženo Tonyjevega nekdanjega soigralca Brenta Barryja v NBA-moštvu San Antonio Spurs.

Brent je danes športni komentator, po srednem razkritju pa je tudi sam na sodišče vložil papirje za ločitev. V njih je navedel, da "z Erin ne živita več skupaj, razlog pa so nepremostljive razlike".

Od ljubezni do sovraštva ...
Prav nepremostljive razlike je v ločitvenem zahtevku navedla tudi 35-letna Eva Longoria Parker, ki je že opustila Tonyjev priimek in se preimenovala v Eva Jacqueline Longoria. V dokumentu je navedla, da sta s Tonyjem, sicer enim najboljših košarkarjev v ligi NBA in članom francoske reprezentance, podpisala predporočno pogodbo, želi pa, da vsak posebej plačata sodne stroške in da od Tonyja po ločitvi dobiva denarno podporo.

Ni prvič skočil čez plot
Vse se sicer dogaja zelo hitro. Po ločitvenem zahtevku je Eva, ki ima mehiške korenine, že dala intervju Mariu Lopezu za televizijsko oddajo Extra, v katerem ni skrivala bolečine in razočaranja nad Tonyjevimi dejanji. Razkrila je tudi, da ji je bil mož v nekaj več kot triletnem zakonu nezvest že prej in da si celo drznil ostati s takratno ljubico v stikih prek Facebooka. "Želim, da ljudje izvedo vso resnico. Zlomljena sem, a pobrala se bom," je dejala Eva.

Zatem sta bodoča ločenca prek Twitterja vsak posebej sporočila, da se še vedno ljubita in da drug drugemu želita srečo. Za Evo je to sicer že drugi propadli zakon, predtem je bila poročena z igralcem Tylerjem Christopherjem.

Tony kratek in odrezav
Tonyja je nato množica novinarjeva "napadla" še v slačilnici pred tekmo njegovega moštva. "Za naju z Evo so to težki časi. Prebrali ste lahko najini izjavi, vse drugo je del najine zasebnosti." Na vprašanje, ali lahko potrdi, da se je zapletel s soigralčevo ženo, je še enkrat odgovoril: "To se tiče moje zasebnosti."

Parker je pred nekaj tedni podpisal novo pogodbo z Ostrogami, takrat pa je zatrdil, da se z Evo strinjata, da želita še naprej ostati v San Antoniu. "Tu imam izjemno podporo soigralcev in trenerja, zato se lahko stoodstotno posvetim igranju košarke in novim zmagam."

Par, ki je na skupno pot stopil na razkošni poroki v predmestju Pariza leta 2007, sicer nima otrok, sta pa večkrat dejala, da razmišljata o posvojitvi. Govorila sta tudi o tem, da bi se lahko po Tonyjevi upokojitvi preselila v njegovo rodno Francijo.

Oglejte si nekaj fotografij Tonyja in Eve iz srečnih časov.