Bolt je rojstvo sinov na družbenih omrežjih oznanil v nedeljo, ko v ZDA praznujejo dan očetov, in sicer z objavo družinske fotografije, na kateri sta s partnerico v družbi starejše hčerke in novorojenih dečkov. Kdaj točno sta malčka prijokala na svet, ni znano.

Pri izbiri imen za sinova sta Kasi in Usain očitno sledila rdeči niti, ki sta jo začrtala maja lani ob rojstvu hčerke Olympie Lightning Bolt: kot je znano, je vzdevek najhitrejšega Zemljana Lightning Bolt (Strela), zato izbira imena Thunder Bolt ni presenečeje (izraz thunderbolt je v angleščini skoraj sinonim za strelo, le da se uporablja za strele, ki jih spremlja grom ‒ v angleščini thunder). Za drugega dečka pa sta izbrala Usainovo drugo ime (St. Leo).

Skoraj sočasno je podobno fotografijo na Instagramu objavila tudi Kasi Bennet in ob njej pripisala, da je Bolt "skala te družine in najboljši očka najinim malčkom". V ločeni objavi pa je s kratkim videoizsekom, na katerem Usain, Kasi, Olympia in dvojčka ležijo na postelji, partnerju zaželela vse najlepše ob očetovskem dnevu.

Prvo nosečnost je zdaj 34-letni Bolt oznanil na družbenih omrežjih več mesecev, preden se je deklica rodila, zato preseneča, da je o tokratni povsem molčal, navaja BBC. Upokojeni šprinter je sicer že lani napovedal, da si s Kasi želita treh otrok.