Marcheline Bertrand in njena hčerka Angelina Jolie. Hčerka je neverjetno podobna svoji mami. Foto: EPA
Marcheline Bertrand in njena hčerka Angelina Jolie. Hčerka je neverjetno podobna svoji mami. Foto: EPA
Angelina Jolie in Brad Pitt
Zvezdnika naj bi sicer res obiskala svojega odvetnika, s katerim sta razpravljala, kako se bo delilo skrbništvo ob morebitni ločitvi para. Foto: Reuters

Na tretjo obletnico smrti igralke Marcheline Bertrand 27. januarja letos sta brat in sestra zbrala družinske posnetke s počitnic na Havajih iz leta 1981. Marcheline, ki je pri 56 letih umrla zaradi raka, se na posnetkih sprehaja po plaži, se smehlja in objema svoja otroka. S takrat šestletno Angelino tudi zaplešeta havajski hulaples.

Posnetki so nastali dve leti, preden se je Bertrandova ločila od Angelininega očeta Jona Voighta. Spoznala sta se leta 1969, kmalu po Jonovi nominaciji za oskarja v filmu Polnočni kavboj.

Posnetek se konča z besedami: "Pogrešava te, mama ... Z ljubeznijo Angelina in James."

Angie se z očetom ni vedno dobro razumela. Najhuje sta se sprla, ko je Voight leta 2002 v oddaji Access Hollywood dejal, da hčerka potrebuje pomoč, saj ima resne duševne motnje. Takrat je igralka prekinila vse stike z očetom in uradno preklicala priimek Voight ter postala Jolie.

Po mamini smrti pa sta nestrinjanja vsaj za nekaj časa potisnila na stran. Na začetku lanskega leta naj bi se prvič po šestih letih sešla. Jon je za Us magazine povedal: "Se slišiva, vendar ne redno. Rada se imava in to je najpomembnejša stvar."

Za zdaj Brangelina ostaja skupaj
Hollywoodska zvezdnica in njen partner, igralec Brad Pitt, se v zadnjem času v medijih še posebej pogosto pojavljata zaradi domnevnega razpada njune zveze. Govorice, da se razhajata in se dogovarjata o skrbništvu nad otroki, je med prvimi objavil spletni portal revije People. Daily mail pa poroča, da naj bi par ravno tisti večer, ko so se pojavile govorice, užival na večerji, na kateri sta si vzela čas samo zase.

Zvezdnika naj bi res obiskala svojega odvetnika, s katerim sta razpravljala, kako se bo delilo skrbništvo ob morebitni ločitvi. "Z odvetnikom nista govorila o ločitvi niti ni bila omenjena na sestanku," je povedal vir za ameriško revijo Life & Style. Dodal je: "Brad in Angelina se še ne razhajata."

Najbolj oblegan par na svetu je trenutno s svojimi šestimi otroki, Maddoxom, Paxom, Zaharo, Shiloh ter dvojčkoma Vivienne in Knoxom, v Los Angelesu. Zaradi natrpanega urnika pa naj se Brangelina ne bi udeležila bližajoče se podelitve oskarjev.

Video, ki sta ga naredila Angelina Jolie in njen brat James Haven, ter video, ki prikazuje Marcheline Bertrand, si lahko ogledate spodaj.