Novico je prvi razkril Us Weekly. Foto: Us Weekly
Novico je prvi razkril Us Weekly. Foto: Us Weekly
Affleck in Garnerjeva sta se spoznala na snemanju filma Daredevil. Foto: Reuters
Eden od tistih zvezdnikov, ki je svojo slavno soprogo varal z varuško, je bil tudi Ethan Hawke. Soproga je bila Uma Thurman, z varuško pa je igralec danes srečno poročen. Foto: Reuters

Prvi je o ljubimkanju med 42-letnim Affleckom in 28-letno Christine Ouzounian poroča Us Weekly, ki je izbrskal tudi fotografije novega (?) para. Do novice prihaja mesec dni po tem, ko sta oskarjevec in njegova soproga po desetih letih zakona sporočila, da se ločujeta. Benu naj bi bila mična svetlolaska "res všeč", ona pa prijateljem razlaga, da je v Bena zaljubljena, je za Us Weekly potrdilo več virov.

Affleck in Garnerjeva sta Ouzounianovo, zaposleno pri elitni agenciji za varuške z Beverly Hillsa, ki je svoj čas pazila tudi dvojčka Neila Patricka Harrisa in njegovega soproga Davida Burtke, najela pomladi. Zvezdniški par naj bi bil že takrat poskusno živel ločeno. Christine naj bi se v zvezdnika prihajajočega Batmana kmalu zagledala, in tudi kadar ni pazila na devetletno Violet, šestletno Seraphino in triletnega Samuela, sta se Ben in varuška pogosto družila - in se spogledovala.

Varuška odpuščena
Ko je 43-letna Garnerjeva odkrila, da se nekaj dogaja med njenim odtujenim soprogom in Ouzounianovo, je varuško takoj odpustila, s tem pa kaj dosti ni rešila. Novopečeni parček naj bi bil nenehno v stiku prek e-pošte in SMS-ov, konec junija naj bi Christine z Benom poletela na Bahame, od tam pa na turnir pokra v Las Vegas, paparaci pa so ju ujeli skupaj v Affleckovem novem najetem stanovanju v Los Angelesu 17. julija.

"Pravi, da je Benu res, res všeč. Pravi, da gre za pravo ljubezen," je za Us Weekly povedal neki njen prijatelj, ki je še razkril, da naj bi razmerje trajalo že kar nekaj časa, dobivala pa sta se v Hotelu Bel Air. "Ekskluzivo" Us Weeklyja je kmalu potrdil še običajno zelo zanesljivi People. Neka Christinina prijateljica je za revijo povedala, da ji je svetlolaska na svojem telefonu pokazala fotografije, na kateri sedi v Benovem naročju in se poljublja.


Zvezdniki, ki so soproge varali z varuškami in pomočnicami
Kar nekaj zvezdnikov je podleglo čarom "najete hišne pomoči", pri čemer pa niso bile vse ravno tako greha vredne kot Benova Christine. Eden večjih škandalov leta 2011 je bilo razkritje, da je Arnold Schwarzenegger Mario Shriver varal s hišno pomočnico Mildred Paena, ki ji je celo zaplodil sina. Zakon med Ethanom Hawkom in Umo Thurman je razpadel, potem ko je on začel pogledovati za varuško njunih otrok Ryan Shawhughes, s katero sta zdaj poročena in starša dveh otrok. Tudi za prvi zakon pokojnega Robina Williamsa je bila usodna sinova varuška, Marsha Graces, s katero se je pozneje poročil, leta 2010 - po dveh skupnih otrocih - pa ločil. Precej veliko prahu je dvignilo tudi razkritje, da je Jude Law svojo lepo zaročenko Sienno Miller varal s precej nevpadljivo varuško svojih otrok. Za zakon Heidi Klum in Seala naj bi bili usodni njeni skoki čez plot s telesnim stražarjem Martinom Kirstenom, medtem ko je dobro znana tudi zgodba o Billu Clintonu in pripravnici Monici Lewinsky.


Affleckov tabor govorice zanika

Affleckov predstavnik je po objavi razkritja govorice vehementno zanikal, češ da gre za neutemeljene in neresnične govorice, medtem pa je Ouzounianova že pozirala za paparace, zbrane pred njenim domovanjem.

Mična Kalifornijka, opravljena v pregrešno drage dizajnerske obleke, je široko nasmejana opravila skorajda zmagoslavni mimohod mimo paparacev, medtem ko Garnerjeva v teh dneh ne kaže najbolj srečnega obraza. "Vsa je iz sebe," poročajo viri, blizu nekdanje zvezdnice serije Alias, ki je prav zaradi materinstva kariero postavila na stranski tir.

Ouzounianovo, ki je diplomirala na univerzi v Arizoni, sicer prijatelji opisujejo kot zabavno dekle, ki se rada zabava, ima pa še sestro dvojčico, ki dela kot osebna asistentka zvezdnikom. Med strankami Caty Ouzounian tako med drugim najdemo že prej omenjena Harrisa in Burtko ter nekdanjo članico zasedbe Spice Girls Melanie Brown.
Affleck in Garnerjeva sta se spoznala in zaljubila na snemanju filma Daredevil, ko je bila Garnerjeva še poročena z zvezdnikom serije Felicity Scottom Foleyjem.