Celotno dogajanje je bilo posneto. Foto: EPA
Celotno dogajanje je bilo posneto. Foto: EPA

"Zdaj bodo vsi vedeli, kakšen si. Poberi se iz mojega stanovanja," so bile le ene izmed besed, ki so zgodaj zjutraj na noge dvignile skoraj celotno ulico v Londonu. "Konec je. Ne ljubim te več. Poskušal si me ubiti."

Policisti so na kraj dogodka prispeli zgolj nekaj minut po tem, ko jih je poklical eden izmed vznemirjenih sosedov, a v stanovanju niso našli nikogar. Po krajšem preiskovanju pa so ugotovili, da je Lindsay Lohan na varnem, poroča The Sun.

Njeno kričanje je bilo posneto in je v medije pricurljalo kmalu po napadu. To je bila le češnja na torti vsem težavam v razmerju z Rusom Egorjem Tarabasovim.

Cela vrsta težav v razmerju
Pred kratkim je na družbenih omrežjih 23-letnika obtožila skoka čez plot - prevaral naj bi jo z rusko starleto Dašo Paševkino. Čeprav sta bili dekleti do zdaj dobri prijateljici, pa je Lohan poleg obtožbe o prevari na spletu delila še Paševkin domači naslov ter zasebno elektronsko pošto.

Težavna zvezdnica je z objavo na omrežju Twitter sprožila še govorice, da je morda noseča. "Porodne bolečine Lindsay Lohan - noseča sem!" je zapisala ob povezavi na fotografije iz filma Labor Pains, kjer je leta 2009 igrala nosečnico.

S Tarabasovim se je sicer po zgolj šestih mesecih razmerja zaročila aprila letos.