River je ob rojstvu tehtal 3.600 gramov. Foto: EPA
River je ob rojstvu tehtal 3.600 gramov. Foto: EPA

"Sanjaj velike sanje, River," je zapisano na fotografiji, ki jo je delila s svojimi sledilci na Instagramu. Ime petega otroka nadaljuje trend nenavadnih imen, oboževalci znanega para pa so nad njim navdušeni. "Čudovito in unikatno ime," je med komentarji zapisal eden izmed uporabnikov.

Hčerkam je ime Poppy Honey Rosie, Daisy Boo Pamela in Petal Blossom Rainbow, Riverjevega starejšega brata pa sta poimenovala Buddy Bear Maurice.

Jools je v preteklosti že dejala, da bi se vsak par moral zabavati pri poimenovanju svojih otrok. "Vsi imajo več kot eno ime, ker se enostavno nisem mogla odločiti samo za enega," je dejala za Gurgle. "Ni mi všeč, da ljudje tako obsojajo otroška imena."

Jamie je že večkrat izpostavil, da ima pri izbiri imen vedno zadnjo besedo njegova žena. "Del uspešnega zakona je tudi to, da sem občasno enostavno tiho in čakam, katera imena bo predlagala."

Je bila pa peta nosečnost precejšen šok. "Zelo močno si je želela še enega otroka. Ženske imajo zadnjo besedo. Fantastična mama je in v tej vlogi tudi zelo uživa," je slavni kuhar dejal za Closer.

A photo posted by Jools Oliver (@joolsoliver) on Aug 22, 2016 at 10:16am PDT