Poročila sta se leta 2016. Foto: AP
Poročila sta se leta 2016. Foto: AP
Sorodna novica Ne-Yo in Crystal Smith sta že tretjič postala starša

Žena ameriškega glasbenika Ne-Yo-ja Crystal Renay je vložila uradno zahtevo za ločitev. Razlog za to naj bi tičal v večletni nezvestobi grammyjevca, rezultat ene izmed njegovih afer pa naj bi bil tudi otrok. V dokumentih je 36-letnica njun zakon oklicala za "nepopravljivega", upanja za spravo po njenem ni.

Kot datum, ko so se njune poti ločile, je navedla 22. julij. Od takrat naj bi za 6-letnega Shafferja Chimerja Jr., dve leti mlajšega Romana Alexandra-Raja in okoli enoletno Isabello skrbela sama, tako pa v papirjih zahteva prvotno fizično skrbništvo nad njunimi otroki. Vseeno si z 42-letnikom, ki je sicer tudi oče 11-letne Madilyn Grace in leto mlajšega Masona Evana iz prejšnjega razmerja z Monyetto Shaw, želi skupnega skrbništva, zahteva tudi preživnino.

S Crystal sta se sicer poročila februarja leta 2016, februarja 2020 je zvezdnik naznanil, da je zakona konec. Kmalu je ločitev sicer umaknil, par se je namreč med pandemijo covida-19 pobotal. Letošnjega aprila sta obnovila poročne zaobljube, poroča People.

"Osem let laži in prevar"

Pred kratkim je R&B pevca, čigar pravo je ime Shaffer Chimere Smith, soproga sicer na družbenem omrežju Instagram tudi javno obtožila nezvestobe. V dolgi objavi, ki jo je že izbrisala, je skupno preživet čas opisala kot "osem let laži in prevar", vsa ta leta pa naj bi si svoje življenje in moža "nevede delila s številnimi ženskami".

Zlomljenega srca in ogorčena je nadaljevala, da je izbrala "sebe, svojo srečo, zdravje in spoštovanje", javnosti pa o situaciji ne bo več lagala, odločila se je oditi. "Brez sovraštva v srcu mu želim le najboljše," je še zaključila in oboževalce pozvala, naj ji prenehajo prepošiljati informacije o njegovem varanju in drugih dejavnostih, saj se je to ne tiče več.

Tekstopisec je nato na Twitterju zapisal, da se morajo osebne zadeve reševati za zaprtimi vrati in ne na javnih forumih, vse pa je pozval naj spoštujejo njega in zasebnost njegove družine.