Za emmyja nominirani igralec, ki se je v vlogi Mitchella Pritchetta proslavil v 11 sezon dolgi humoristični seriji Sodobna družina, je prek svojih tiskovnih predstavnikov potrdil, da sta z možem Justinom Mikito, s katerim sta poročena od leta 2013, postala starša.

"Jesse in Justin sta 7. julija dočakala svojo štručko, ki sta jo poimenovala Beckett Mercer Ferguson-Mikita," je reviji People potrdila igralčeva ekipa in dodala: "Novopečena starša sta presrečna in vznemirjena, ker so postali družina."

Da z možem pričakujeta otroka, je igralec razkril že januarja med gostovanjem v oddaji Jamesa Cordena, ko je kolegu igralcu Charlieju Hunnamu delil "nasvete" o življenju po 40. letu: "To je čas, ko končno odrasteš in se zaveš, da je čas za resne stvari. V bistvu – tega nisem omenil še nikomur in bi cenil, če bo to ostalo zgolj med nami tremi in vsemi drugimi – julija z možem pričakujeva otroka."

Podrobnosti ni razkril, tudi njegov mož, sicer pravnik, ni želel povedati kaj več, je pa junija v pogovoru za Varierty poudaril, da se zelo veselita novega obdobja v življenju, očetovstva: "Oba imava čudovita očeta, ki sta nama velik vzgled, ampak vseeno je drugače, ko sam postaneš oče."