Carey in Marcus sta 'noro zaljubljena', poročajo njuni prijatelji. Foto: Reuters
Carey in Marcus sta 'noro zaljubljena', poročajo njuni prijatelji. Foto: Reuters

Zvezdnika sta si večno zvestobo obljubila pred okoli 200 svati, med katerimi so bili tudi igralci Sienna Miller, Colin Firth in Jake Gyllenhaal. Po poročanju časnika The Sun pa je mladoporočencema na pogostitvi pela kar največja glasbena zvezda ta hip, večkratna dobitnica grammyja Adele.

"Zdi se, kot da bi hodila po zraku in le težko zadržuje svoje navdušenje. Noro sta zaljubljena in vesta, da sta popolna drug za drugega," je neki Careyjin znanec povedal za Radar Online. "To je za Carey izpolnitev sanj."
24-letni Mumford je dve leti starejšo Mulliganovo zaprosil za roko avgusta lani, po le petih mesecih razmerja.
Znanca iz otroštva
Čeprav se igralka in pevec poznata že od otroštva, ko sta bila dopisovalca, pa sta že pred leti izgubila vse stike. Pot drug k drugemu sta spet našla februarja lani, ko si je Carey skupaj s prijateljem Gyllenhaalom ogledala skrivni koncert Mumford & Sons v Nashvillu, od koder prihajajo fantje. "Na koncu večera so ostali le še glasbeniki, Jake, Carey in Mumfordovi fantje," je takrat povedal neimenovani vir za revijo Us Weekly. "Jedli smo pico in igrali. Jake je vzel v roke kitaro, Carey pa se mu je pridružila pri Amazing Grace. Marcus in Carey sta bila videti res prijateljska."

Le nekaj dni pozneje sta Mulliganova in Mumford obiskala koncert Arcade Fire v New Yorku, večer pa nadaljevala v privatnem klubu.

Oskarjevska nominiranka Mulliganova se je oktobra 2010 razšla z dolgoletnim fantom (in soigralcem iz Wall Streeta) Shio LaBeoufom, Mumford pa se je približno ravno takrat razšel s pevko Lauro Marling.

Mulliganova je v Hollywoodu nase opozorila leta 2009 s filmom Vzgoja za življenje (An Education), nato zaigrala ob boku Ryana Goslinga v filmu Drive, lani pa še z Michaelom Fassbenderjem v Sramoti. Nedavno je končala snemanje nove filmske različice Velikega Gatsbyja, v katerem ji dela družbo Leonardo DiCaprio.

Mumford & Sons, ki so leta 2009 zasloveli s svojim prvencem Sigh No More, pa se pripravljajo na snemanje svojega drugega albuma.