Princ Harry je imel vedno rad svetlolaske. Foto: Reuters
Princ Harry je imel vedno rad svetlolaske. Foto: Reuters
Ellie Goulding je s celotno kraljevo družino v dobrih odnosih - leta 2011 je celo pela na poroki princa Williama in Kate Middleton. Foto: AP

turnirju pola v Coworth Parku v Berkshiru. Po poročanju očividcev sta Harry in Ellie dobesedno "plezala drug po drugem" in si izmenjavala nežnosti pod odejo.

Dobro obveščeni vir, blizu prinčevim krogom, poroča, da je turnirju v polu sledila ekskluzivna zabava, na kateri je bilo fotografiranje prepovedano, da bi se lahko zvezdniki "bolj sprostili". "Harry se je po polu res razpustil - pil je in plesal," je povedal vir za The Sun. "Harry in Ellie sta bila del večje družbe, v kateri je bil tudi Tom Hardy, a sta imela cel večer oči samo drug za drugega - veliko časa sta preživela pod odejo."

Očividec še poroča, da sta se princ in pevka celo poljubila, preden je moral Harry zabavo zapustiti, saj je naslednji dan igral polo. Ellie pa naj bi zapustila prostor približno pet minut za njim.

Revija Tatler je elitni poloturnir opisala kot hudo zabavnega, na katerem so kronane glave in preostala elita v dveh dneh pokazali svoje veščine na konjih, petični gostje pa so na tribunah vse skupaj pospremili z navdušenim aplavzom. Ob tem so dodali še, da so bili "vsi primerno naklani (zahvaljujoč rednemu zalaganju z espresso martiniji od njihovega prihoda dalje)."

Pela tudi na kraljevi poroki
31-letni Harry in 29-letna Ellie sta sicer v prijateljskih odnosih, odkar sta se spoznala na Invictus Games, paraolimpijskemu dogodku, ki ga organizira rdečelasi princ, septembra pa je pela na praznovanju njegovega 30. rojstnega dneva. Če gre verjeti Harryjevim prijateljem, pa naj bi znanstvo v zadnjih tednih prešlo v nekaj več, saj sta si začela izmenjevati precej spogledljiva sporočila.

Prinčev ožji krog poroča, da mu je Ellie res všeč, očitno pa ji je naklonjena tudi preostala kraljeva družina, saj je leta 2011 celo pela na poroki Harryjevega brata Williama s Kate Middleton. "Sem njihova prijateljica, zato mi ni bilo nič nerodno nastopati pred njimi," je povedala takrat Gouldingova.

Avtorica uspešnic Under the Sheets, Starry Eyed in Love Me like You Do (iz filma 50 odtenkov sive) se je marca letos razšla z Dougiejem McFlyjem, basistom skupine McFly, pred tem pa je bila v zvezi z elektro producentom in didžejem Skrillexom. Princ Harry je bil po drugi strani nazadnje v zvezi s Cressido Bonas, s katero sta se razšla leta 2014.