Mis Universe v spletni klepetalnici MMC-ja. Foto: MMC RTV SLO
Mis Universe v spletni klepetalnici MMC-ja. Foto: MMC RTV SLO

V sredo popoldne smo misico gostili v naši spletni klepetalnici, kjer se je izkazalo, da je svetlolaska precej skromno dekle in nima visokoletečih ambicij. Na vprašanje, kje se vidi čez 10 let, je preprosto odgovorila: "Rada bi živela na vasi. Doma že imamo 23 jelenov, sama pa bi želela imeti še več živali. Sicer pa ne vem, kam me bo zanesla pot."

V petek, 6. avgusta, ob 11.00 bo gostja naše spletne klepetalnice tv-voditeljica Mojca Mavec, ki se na zaslone vrača z novimi oddajami Čez planke.


Naše uporabnike so najbolj očarale njene lepe modre oči, zaželeli pa so ji predvsem veliko sreče na finalnem izboru Miss Universe World, ki bo 24. avgusta v Las Vegasu. Marika pa v igralniški meki ne bo v veliki skušnjavi, saj je med spletnim klepetom priznala, da je igralnico do zdaj obiskala samo enkrat in je igrala le na avtomatih. Čeprav je glasbenica že od malih nog - igra namreč v tamburaškem orkestru in folklori - je zatrdila, da je kariera "pojoče misice" ne zanima. Srečno zaljubljena misica ima na socialnem omrežju Facebook kar 1.520 prijateljev, obožuje dalmatinske pesmi in slovenske zimzelene uspešnice, včasih je trenirala odbojko, zdaj pa rada igra namizni tenis.

Naše uporabnike je zanimalo tudi, kaj ji je prinesla slava, kaj bi vzela s seboj na samotni otok in če bi se kdaj slikala gola. Odgovore na ta vprašanja, pa si lahko preberete v klepetu z njo.