Brina Vidic se je morala posloviti. Foto: MMC RTV SLO
Brina Vidic se je morala posloviti. Foto: MMC RTV SLO

Kandidatke so se tokrat predstavile v sodobnih plesnih popritmih, vsako pa so na odru spremljali tudi plesalci. Flora Ema Lotrič, Eva Boto, Brina Vidic, dvojčici Eva & Nika Prusnik, Nika Zorjan in Manuela Brečko so danes tudi poplesavale in seveda spet navduševale s svojimi pevskimi sposobnostmi, a za Brino se je evrovizijska pot ob 22.00 kljub vsemu končala.

Sodniki so namreč tudi tokrat ocenili nastope vseh kandidatk in izbrali štiri najboljše po njihovem mnenju: dvojčici Prusnik, Evo Boto, Manuelo Brečko in Niko Zorjan, Flora Ema Lotrič in Brina Vidic pa sta se predstavili še enkrat - tokrat sta zapeli pesem iz druge oddaje - in gledalci ste nato s telefonskim glasovanjem odločili, da se bo Flora Ema pridružila štirim izbrankam sodnikov, Brina pa je v tej deveti oddaji tako izpadla. Pretekli teden je ta usoda doletela Nadjo Irgolič, še pred njo pa se je moral posloviti Gašper Rifelj.

Spremljajte Misijo Evrovizijo tudi na:

- Facebooku,

- Twitterju,

- uradni spletni strani.


Bila sta Raay in April
Klemen Slakonja je bil v duhu nocojšnjega plesnega večera oblečen v "diskokroglo", Maja Keuc se je predstavila v bolj umirjenih tonih. Oboževalce oddaje Misija Evrovizija pa je še pred oddajo zmedla fotografija, ki so jo ustvarjalci oddaje objavili na uradnem Facebookovem profilu, saj niso in niso mogli ugotoviti, kdo se skriva pod kapuco. Ugibali so, ali sta to dvojčici Prusnik, sodnika Raay in Darja Švajger ali pa morda Raay in njegova Marjetka, Raay in pevka April, Klemen Slakonja in Maja Keuc, Klemen Slakonja in Tina Marinšek, ter naštevali še številne druge mogoče kombinacije. Pod kapuco sta bila nazadnje res Raay in April.