Azerbajdžanu je v slovo tokrat pomahala 15-letna Nadja Irgolič. Foto: MMC RTV SLO
Azerbajdžanu je v slovo tokrat pomahala 15-letna Nadja Irgolič. Foto: MMC RTV SLO

Takrat je bilo namreč konec nocojšnje oddaje Misija Evrovizija in takrat je bilo jasno, da se tokrat poslavlja Nadja Irgolič. Naj spomnimo, da se je prejšnjo nedeljo poslovil Gašper Rifelj, kar pomeni, da so v igri za zmago ostala samo dekleta: Nika Zorjan, Eva Boto, Manuela Brečko, Nadja Irgolič, Flora Ema Lotrič, Brina Vidic in dvojec Eva & Nika Prusnik.

Spremljajte Misijo Evrovizijo tudi na:

- Facebooku,

- Twitterju,

- uradni spletni strani.


Vse kandidatke so se najprej predstavile na odru, sodniki pa so izbrali pet tistih, ki so po njihovem mnenju nocojšnjo pevsko nalogo najbolje opravile: Niko Zorjan, Manuelo Brečko, Evo Boto in Floro Emo Lotrič ter dvojčici Prusnik, Brina in Nadja pa sta morali na oder še enkrat. Ko sta znova odpeli pesem, s katero sta se predstavili v prvi oddaji Misije Evrovizija, sta bili prepuščeni na milost in nemilost gledalcem, ki ste s svojimi glasovi nato odločili, da se Brina Vidic lahko pridruži izbrani sodniški peterici in še naprej sanja o evrovizijskem finalu v Azerbajdžanu, Nadja pa je morala tako naslednjemu krogu Misije Evrovizija pomahati v slovo.

Za ravnotežje med spoloma pa je nocoj poskrbel tudi raper Zlatko, ki je na oder stopil kar dvakrat - enkrat z Majo Keuc in drugič s sodnico Tino Marinšek, vmes pa še Maji "zaplenil" povezovanje oddaje v zaodrju. Zlatko pa nocoj ni bil edini moški pevec na odru, saj je voditelj Klemen Slakonja v oddajo tudi tokrat povabil enega glasbenega zvezdnika svetovnega kova - Toma Jonesa.

Na vozovnico v Baku so danes torej upale:

- Manuela Brečko
- Flora Ema Lotrič
- Nika & Eva Prusnik
- Nika Zorjan
- Nadja Irgolič
- Brina Vidic
- Eva Boto