Temnolasa lepotica ne razmišlja o tem, da bi postala blondinka, čeprav ji nekateri zagotavljajo, da bi ji to odlično pristajalo. Foto: MMC RTV SLO
Temnolasa lepotica ne razmišlja o tem, da bi postala blondinka, čeprav ji nekateri zagotavljajo, da bi ji to odlično pristajalo. Foto: MMC RTV SLO
Ula Furlan
Prireditev bosta povezovala Ula Furlan ... Foto: Grilomentary
Tin Vodopivec
in stand-up komik Tin Vodopivec. Foto: EPA

"Priznam, da mi bo ob predaji malce žal, ampak je prav, da dobi priložnost tudi drugo dekle," je odgovorila temnolasa lepotička. A zagotovila je, da o udeležbi na drugih lepotnih tekmovanjih ne razmišlja, saj meni, da ji je že ta naziv prinesel veliko novih priložnosti, bi pa se še enkrat udeležila izbora za mis Slovenije: "Tekmovanja bi se udeležila še enkrat, saj imam zdaj veliko več izkušenj kot pred skoraj letom dni. Takrat sem se tekmovanja udeležila čisto brez manekenskih izkušenj, tako da sem se po zmagi znašla v povsem 'novem svetu'," je priznala.

To neizkušenost je drago plačala, saj se ji je na svetovnem lepotnem izboru na Kitajskem sesul imunski sistem, zaradi česar je pristala v bolnišnici in zato predčasno odpotovala domov. "Priznam, da sem se po dogodku na Kitajskem precej zamislila in danes veliko bolj pazim nase. Zdravje je res naše največje bogastvo. Žal se tega premalokrat zavedamo. V mesecu priprav sem nase velikokrat pozabila, izpuščala obroke, jedla nezdravo hrano in premalo spala," je ozaveščeno priznala.

Preberite celoten klepet!
Sandra si želi tudi po predaji krone ostati v modnem svetu, a ni zanemarila niti svoje akademske kariere. "Diplomirala bom na Fakulteti za varnostne vede. Tema moje diplome je Psihosocialna pomoč žrtvam trgovine z ljudmi. Kasneje se bom vpisala še na magisterij," se je pohvalila v naši spletni klepetalnici. O čem se je še klepetalo, si lahko preberete tudi tukaj.

Znani nastopajoči in voditelja!
Sandra bo najlepša Slovenka le še nekaj dni, saj bo izbor za letošnjo mis Slovenije potekal že to nedeljo, prireditev pa si boste lahko od 20. ure ogledali na TV Slovenija in prek MMC-ja. Voditelja izbora bosta Ula Furlan in stand-up komik Tin Vodopivec, zaplesala bo plesna skupina SheDivas, zapeli pa Neisha, Bilbi, Nina Pušlar, skupina Nude, pričakujemo pa tudi gosta iz Hrvaške Borisa Novkoviča, ki je pred dnevi sporočil veselo novico, da bo že drugič postal očka.

Na laskavi naziv mis Slovenije upa še 12 kandidatk. Nova mis Slovenije bo 14. oktobra poletela v London na priprave na izbor mis sveta, ki bo 8. novembra.