Pevska kariera je za Sanjo na prvem mestu. Foto: Tibor Golob
Pevska kariera je za Sanjo na prvem mestu. Foto: Tibor Golob
Sanja Grohar
Letos bo sodelovala na izboru za mis Slovenije kot članica organizacijske ekipe. Foto: Tibor Golob

Manekenka, pevka in oblikovalka ima veliko (skritih) talentov. "Že odkar se spomnim, rišem ... Vedno so bila to oblačila. Dolgo sem imela to željo - imeti svojo znamko - džins je pa nekaj, na kar sem najbolj nora in ker kot 'bejba', ki rada nosi džins, težko najdem dober džins, ki je nekaj posebnega, sem ga sama skreirala," je pojasnila v pevske vode usmerjena nekdanja misica.

Celoten klepet si lahko preberete tukaj.

Sanja je svojo pot začela v manekenstvu, nato pa je leta 2004 zmagala na pevskem natečaju. Dobro leto pozneje se je okitila z nazivom mis Slovenije. "Torej sem nekako bila pevka, ki je postala mis," se je pošalila Sanja, ki je zatrdila, da je pevska kariera na prvem mestu.

Sanja se ničesar ne sramuje niti obžaluje
Mnogim se je lepotica vtisnila v spomin, ko je odvrgla svoja oblačila v eni izmed moških revij. "Seveda sem pozirala za Playboy po mis Slovenije. Tega nisem naredila zaradi slave, prepoznavnosti, ker sem to že imela in še vedno je moj Playboy najbolje prodajan v zgodovini slovenskega Playboya. Je pa to obdobje za mano, slikala sem se. Več pa žal ne boste videli," je bila odločna Sanja. Hkrati je dodala, da so bile nastale fotografije vrhunske in se nima česa sramovati ali obžalovati.

V svoji razmeroma kratki karieri je Sanja dobila veliko "nespodobnih" povabil. In kaj stori, ko ga prejme? "Na takšna povabila stisnem 'cancel & ignore'," se je srečno zaročena Sanja virtualno nasmejala ob odgovoru. Ob natrpanem urniku razmišlja tudi o poroki.

Izbor za mis Slovenije jo spremlja še naprej
Nekdanja mis Slovenije je z izborom povezana tudi letos, saj je ena izmed članic organizacijske ekipe in bo dekletom pomagala pri koreografiji njihovih nastopov - toda ne plesnih. "Plesna koreografinja res nisem in nikoli ne bom, to prepuščam strokovnjakom. Sem pa lahko koreografinja hoje - manekenske hoje. Na tem področju imam pa izkušenj že več kot trinajst let."

Sanja je bila zelo skrivnostna ob vprašanju, ali ima kakšno favoritko med prijavljenimi dekleti? "Tega pa raje ne bi povedala, saj ne bi rad užalila katere od deklet," je bila previdna Sanja in dodala, da želi vsem dekletom veliko sreče.