Jannik Baltzer Hattel je zadnje pridruženi član slovenske evrovizijske delegacije. Foto: Osebni arhiv izvajalca
Jannik Baltzer Hattel je zadnje pridruženi član slovenske evrovizijske delegacije. Foto: Osebni arhiv izvajalca
false
Marjan Hvala, Karin Zemljič, Lea Sirk in Mitja Bobič letos tvorijo ekipo spremljevalnih vokalistov. Foto: Osebni arhiv izvajalca
Jannik Baltzer Hattel
Za Hattlom so številni nastopi doma in po svetu. Foto: Osebni arhiv izvajalca

"Odrski nastop je zgrajen z veliko vizualnimi učinki. Elementi, ki so glavni pri tem nastopu, so LED-zaslon, uporabimo veliko barvnih tonov pri lučeh, ognjemet, veter - vsi ti elementi dodajo dodatno vrednost nastopu," je pojasnil koreograf slovenskega nastopa na pesmi Evrovizije Anže Škrube v oddaji Vikend paket. Prav ta je v ekipo poklical tudi danskega akrobata.

Priprave pred izborom lahko spremljate na družbenih omrežjih Eme:

- Na uradni strani Facebooka,

- Instagramu

- in Twitterju.

Hattel je v svoji karieri nastopil v številnih televizijskih oddajah. Svoje vrline pa je predstavil tudi že pred dansko kraljevo družino.

"Je eden najboljših gimnastičarjev na Danskem in sem zelo vesel, da ga imamo v ekipi. Glede njegovih trikov se pustite presenetiti, saj boste videli na dan nastopov, kaj bo izvajal. Je pa vse povezano v celoto in menim, da bo super funkcioniralo," je še pojasnil Škrube.

Vse predstavnike letošnje Evrovizije lahko preverite s pomočjo posebnega interaktivnega zemljevida.

Za ManuEllo, toda tudi za kamerami pa bodo stali štirje spremljevalni vokalisti. Med njimi trije stari znanci Dnevov slovenske zabavne glasbe - Lea Sirk, Karin Zemljič in Mitja Bobič. Pridružil pa se jim bo še soavtor glasbe za skladbo Blue and Red ter ManuEllin partner Marjan Hvala. To bo drugi nastop Sirkove in Zemljičeve v vlogi spremljevalnih vokalistk na Evroviziji, medtem ko bo za moški del postave debitantski.