Omar je imel veliko dela, saj je bilo vprašanj zanj res veliko. Foto: MMC RTV SLO
Omar je imel veliko dela, saj je bilo vprašanj zanj res veliko. Foto: MMC RTV SLO
Omar Naber
Se še spomnite teh dni? Omar je slovenske barve na Evroviziji zastopal leta 2005. Foto: EPA

"Nova pravila na Emi se mi ne zdijo sporna, žal pa so nas malce omejila," je nadaljeval odgovor na v klepetalnici zastavljeno vprašanje: "Hej, kaj praviš na spremenjena pravila na Emi - le še povabljeni izvajalci? Si med njimi?"

Tokrat združil moči z Nušo
Klepetalci ste se predvsem navduševali nad njegovim novim singlom Duša moje duše, ki ga je posnel z Nušo Derendo, in čestitke so kar deževale, zanimalo pa vas je, kako je ta duet sploh nastal. "Nuša mi je rekla za duet že kar nekaj let nazaj, tokrat pa je bil čas pravi, skladba je bila pripravljena vnaprej in obema je bila zelo všeč že na prvo poslušanje. Avtor skladbe je Miro Buljan, znani hrvaški glasbenik, ki je sodeloval z že vsemi znanimi imeni ex-Yu ozemlja," je razložil.

Povedal pa je, da novega dueta ne pričakujte še tako kmalu, niti z Majo Keuc ne, na kar je namigoval eden izmed uporabnikov. "To bi mi bilo v veliko čast, saj sem zelo navdušen nad njo, ampak trenutno imam duet z Nušo, tako da naslednje leto zagotovo še ne," ga je razžalostil Omar.

Še veliko manevrskega prostora
Novi album priljubljeni pevec napoveduje za februar 2011 in trdi, da ima za velike uspešnice še veliko manevrskega prostora, svoje pretekle glasbene uspešnice pa le s težavo izpostavi: "Težko je reči, katera je bila največji hit, odvisno, kako gledamo na stvar. Vse, kar si želiš se je vrtela čisto preveč, ampak samo kakšne štiri mesece. Krasen dan se je vrtela manj, ampak se vrti še danes. Isto velja za skladbo Stop, tako da ne vem natančno, kaj naj rečem.. Lahko pa rečem, da moje najboljše stvaritve šele prihajajo," je zapisal.

Najbolje se razume z raperji
Izdal vam je tudi, s kom se v slovenski glasbi največ druži: "Lahko povem, da se po nekem čudnem naključju zelo dobro razumem z raperji. Trkaj je moj dober prijatelj, z Zlatkom sva si zelo podobna in se tudi zelo razumeva, tudi Kosta je zelo 'fejst' fant. Z njimi se, recimo, slišim več kot enkrat mesečno in imam stike. Pa še s kom, seveda!"

Pohvalil se je še, da mu gredo dobro od rok tudi učne ure petja, saj je učil v zasebni glasbeni šoli in tudi prijatelje. Zapriseženi nogometni navdušenec je v spletni klepatalnici besnel tudi zaradi človeške neumnosti, razkril je, da za božič in novo leto tudi letos nima posebnih načrtov, in povedal, kaj sam šteje za svoj največji uspeh.