Trojica je združila moči v Los Angelesu, in sicer za nastop na letnem dobrodelnem koncertu organizacije The Art of Elysium z naslovom Heaven Is Rock and Roll.

Ob članih skupine, ki so nekdaj s Kurtom Kobainom sestavljali grunge skupino Nirvana, so na koncertu nastopili še glasbeniki Beck, St. Vincent in Marilyn Manson ter skupini L7 in Cheap Trick. Pridružila se jim je tudi 13-letna hčerka Dava Grohla Violet, ki je zapela Heart-Shaped Box.

Zaigrali so pet pesmi: Lithium, In Bloom, Been a Son, Heart-Shaped Box in The Man Who Sold the World.

Trojica je nazadnje skupaj nastopila leta 2018 na koncertu Foo Fightersov v Cal Jamu, prvič po prenehanju delovanje skupine so se združili leta 2012, ko so gostovali na dobrodelnem koncertu Paula McCartneyja, na katerem so zbirali sredstva za žrtve orkana Sandy.

Koncert je potekal pod okriljem glasbene producentske hiše, ki sta jo ustanovila Linda Perry in Kerry Brown, je zapisala revija Rolling Stone.

Organizacija The Art of Elysium je bila ustanovljena leta 1997 z namenom zagotavljanja pomoči posameznikom, ki se znajdejo v težkih življenjskih preizkušnjah.

Nirvana, ki je nastala leta 1987 in propadla leta 1994 s Cobainovo smrtjo, je svoj prvi album Bleach izdala leta 1989. Svetovno slavo ji je prinesel drugi album z naslovom Nevermind iz leta 1991, saj so ga prodali v več kot 15-milijonski nakladi. Pozneje so izdali še tretji studijski album z naslovom In Utero.