Britney Spears bo lahko več časa preživela s sinovoma. Foto:
Britney Spears bo lahko več časa preživela s sinovoma. Foto:

Skrbništvo nad otrokoma ima še vedno nekdanji Britneyjin mož Kevin Federline, je na tiskovni konferenci povedal njegov odvetnik Mark Vincent Kaplan. Dejal je, da se je spremenilo le to, da bo lahko pevka z njima preživela več časa kot do zdaj.

Po poročanju TMZ.com naj bi pevka preživela z otrokoma tri dni na teden ob prisotnosti nadzorne osebe. "Sodišče je sprejelo odločitev, ki obema stranema najbolj ustreza. Gre za naslednji korak v tej zgodbi in tudi sodišče je zadovoljno z doseženim," je dejal Kaplan.

Za Britney veseli tudi starši
Federlinov odvetnik je še dodal, da sta otroka v redu,"kar je tudi najpomembnejše". Predstavnik sodišča Allan Parachini pa je prebral izjavi Britneyjinih staršev: "Vesela sva, ker je Britney tako napredovala. Veseli pa naju tudi to, da je njen napredek opazilo tudi sodišče."

Po zaslišanju je bila vesela tudi Britney, ki je v družbi staršev in odvetnika zapuščala sodišče. Njen odvetnik se je na vprašanja novinarjev o počutju njegove varovanke le nasmehnil in pokazal navzgor obrnjen palec.

Federline je dobil skrbništvo nad obema sinovoma januarja, ko Britney po obisku sinov enega izmed njiju ni želela izročiti Federlinovemu varnostniku. Nadaljevanje zgodbe Spears - Federline na sodišču pa sledi 15. julija.