Si je nekdanja popprinceska uredila misli? Foto: Reuters
Si je nekdanja popprinceska uredila misli? Foto: Reuters
Kevin Federline in Britney Spears
Komu bo sodnik prisodil njuna sinova? Foto: Reuters

25-letna pevka je v zdraviliški center v Malibuju prišla 21. februrja, potem ko se je vse noči zabavala, vznemirjala s svojimi izjavami in si celo pobrila lase.

Večina podobnih centrov priporoča, da se pacienti zdravijo pri njih 45 dni, en mesec, za kolikor se je odločila Britney, pa velja za najkrajši možni čas. Countryzvezdnik Keith Urban je na primer zaradi odvisnosti od alkohola v kliniki Betty Ford Centre preživel tri mesece.

Si bo zdaj pomagala sama?
Pred njenim prihodom v Promises, ki se lahko pohvali z izvrstno lokacijo v gorah in z razgledom na Tihi ocean, je poppevka, ki se je znašla do vratu v težavah, komaj en dan preživela tudi v centru Erica Claptona Crossroads na Antigvi.

Zatem se je vrnila v Los Angeles in si v solzah v nekem frizerskem salonu pobrila lase. Naslednji dan se je prijavila v Promises, ga naslednje jutro že zapustila, a se popoldne vrnila.

Boj za sinova se nadaljuje
Britney je zaskrbljena tudi zaradi ločitvenega procesa. Novembra je vložila zahtevo za ločitev od drugega moža, plesalca in "rad-bi-bil-resen-glasbenik" Kevina Federlina, s katerim imata tudi dva sinova. Miruje tudi njena pevska kariera, saj je zadnji album In the Zone izšel leta 2003.