Med poljubljanjem z Mary Elizabeth Winstead so ga prvič ujeli oktobra lani. Foto: Reuters
Med poljubljanjem z Mary Elizabeth Winstead so ga prvič ujeli oktobra lani. Foto: Reuters
Ewan McGregor
Z Eve Mavrakis sta poročena 22 let. Foto: Reuters

Igralec, najbolj znan po vlogah v filmih Trainspotting, Vojna zvezd in Angeli in demoni, razmerja s soigralko iz serije Fargo že kar nekaj časa ne skriva več, čeprav sta z odtujeno ženo Eve Mavrakis še vedno uradno poročena, a od maja 2017 ne živita več skupaj. Ločitveni postopek se začenja šele zdaj, ko je igralec po 22 letih zakona vložil ločitvene papirje.

Njegova 15-letna hčerka Esther McGregor v videoposnetku ob spremljavi kitare pove, kako zelo jo je zabolelo, ko je videla fotografije - ob tem se nanaša na tiste, ki so v javnost prišle oktobra in takrat tudi uradno potrdile očetovo razmerje z Winsteadovo. Na to se nanaša tudi vrstica "Vse najboljše zame?", saj so fotografije poljuba v javnost prišle prav 22. oktobra - na njen petnajsti rojstni dan.

Pesem je naslovila Made You A Man, njena glavna tema pa je "sra***, ki ga je odkrila na spletu". Pravi, da ne ve, kako oprostiti, in da niti ni prepričana, ali lahko oprosti. "Uničuje me."

Začetek ločitvenega postopka
McGregor je v petek tudi uradno vložil ločitvene papirje, v katerih prosi za skupno skrbništvo otrok, na kar se je Mavrakisova odzvala z zahtevo za samostojno skrbništvo, kjer pa bo on še vedno imel pravice obiskov.

46-letni igralec je precej prahu dvignil na podelitvi letošnjih zlatih globusov, kjer je osvojil svoj prvi zlati globus, in sicer za najboljšega igralca v miniseriji ali TV-filmu, v govoru pa se je zahvalil tako zdaj že skoraj nekdanji ženi kot novemu dekletu.

Celoten videoposnetek 15-letne Esther si lahko ogledate spodaj.

Made you a man- by me :)

A post shared by Snap: esther2219 (@esther.mcgregor) on Jan 17, 2018 at 4:27pm PST