Pevka je med nastopom v Las Vegasu na oder povabila gledalca po imenu Jack, da bi popestrila svojo točko, toda njen skok nanj se je končal z njegovim opotekanjem in rob odra je bil preblizu, da bi se lahko izognil katastrofi.

V spektakularnem padcu sta oba padla s precej visokega odra, kar je bilo videti zelo boleče in občinstvo v dvorani je zajelo sapo. "Povsem upravičeno smo mislili, da je mrtva," je eden izmed gledalcev zapisal na spletnem forumu Reddit.

Tolažila je objokanega Jacka
A ni bila in hitro se je spravila mirit vse navzoče, ko so ji varnostniki pomagali nazaj na noge: "Vse je v redu. Samo potrebovala bom stopnice, da se spravim nazaj na ta presneti oder."

Tja pa ni prišla sama, s seboj je vzela tudi Jacka, ki je bil po nezgodi ves objokan. "Ne skrbi, vse je dobro. Nisi ti kriv. Mi lahko nekaj obljubiš? Da si boš oprostil za tole, kar se je zdaj zgodilo," je tolažila neutolažljivega oboževalca.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

"Pripeljala ga je na oder in spletne uporabnike prosila, naj bodo prijazni z njim," je povedala priča iz občinstva.

Lady Gaga je nastop nadaljevala kot prava profesionalka in na odru energično poskakovala, ne da bi pokazala, da jo kar koli boli, na Instagramu pa je nato objavila sliko okrevanja po nastopu – ledeno-vroča kopel in hladni obkladki.

Zvezdnica je kasneje preventivno obiskala tudi zdravnika, kjer je bila deležna temeljitega pregleda. "Ko ti z rentgenom slikajo skoraj celo telo ... Samo pleši. Vse bo OK," je na družabnem omrežju zapisala pevka, ki pri padcu na srečo ni utrpela hujših poškodb.